Mario Dours

Nieuws

Onze weekendtips voor 5-8 mei

Het wordt een verlengd weekend om duimen en vingers bij af te likken. Geniet van hemelse smaken op Antwerpen Proeft. Draag een kimono op het Japanse festival Matsuri. Sport tijdens de Reuzenloop, een cityrun in wereldse sfeer. Of ga naar een ...

Ontwerp het nieuwe beeld van Nello en Patrasche

Nello en Patrasche zijn de hoofdpersonages uit de roman ‘A Dog of Flanders’. Het verhaal speelt zich in Antwerpen af. Om het thema van vriendschap en trouw uit het boek tastbaar te maken in de stad, komt er een nieuw kunstwerk op de ...

Stad Antwerpen vergoedt getroffenen voetbalrellen

Wie schade leed door de rellen in de nacht van zaterdag 30 april, naar aanleiding van de voetbalwedstrijd Antwerp-Eupen, krijgt een financiële tegemoetkoming uit het schadefonds. De bewoners van de getroffen regio ontvangen hiervoor een infobrief.

Bereikbaarheid stadsdiensten op 5 en 6 mei

Op feestdag donderdag 5 mei en brugdag vrijdag 6 mei geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten. Op feestdagen zijn de meeste diensten van de stad Antwerpen gesloten. Op brugdagen zijn een aantal diensten open.

Peter Van Riet portret
Born in Antwerp: designer Peter Van Riet

Tot oktober zet Born in Antwerp de creatieve economie in Antwerpen in de kijker. Een van deze talenten is designer Peter Van Riet. De Studio Peter Van Riet ontwierp onder andere de hippe longboardstroller: een kinderzitje op een groot skateboard.

Antwerpen Proeft: dit kan u bij Nathalie Meskens eten

Tijdens Antwerpen Proeft veroveren culinaire hoogstandjes de stad. Antwerpenaar Nathalie Meskens van de restaurants Yam Thai en Nimman geeft u alvast een voorsmaakje. "Bij ons kan je een thaiburger eten die je niet in onze restaurants vindt."