Mario Dours

Nieuws

Sylvia Fabeck
“Iedereen kan stoppen met roken” (1)

Stoppen met roken: velen willen het, weinigen slagen erin. Met rookstopbegeleiding verhogen uw kansen aanzienlijk. “Ik kan je de weg van de minste weerstand tonen, maar je moet hem zelf bewandelen”, zegt tabakologe Sylvia Fabeck.

Stel uw kunstwerk tentoon tijdens de Museumnacht

Hangt uw kunst binnenkort te pronken naast Rubens' zelfportret in het Rubenshuis? Of boven een paar schoenen van Dries Van Noten in het ModeMuseum? Doe mee aan de wedstrijd van de Museumnacht en kies in welk museum uw werk het meest zou schitteren.

Koffiebar Berchem
Made in Berchem: een ontdekkingstocht

Er beweegt iets in Berchem. U vindt er alsmaar meer creatieve plekken, zoals kleine grafische bureaus, verborgen galerijtjes, meubelwerkplaatsen en dansstudio’s. Ga tijdens 'Made in Berchem' op 29 mei eens op ontdekkingstocht langs ...

Onze weekendtips voor 27-29 mei

Toppers dit weekend zijn de Sinksenfoor, de Dag van het Park en het Belgisch Kampioenschap zwemmen. U leert uw buren beter kennen op Burendag. U reist naar de fifties met Radio Modern. Of vind uw droomboeken op Boeken op het Pleintje.

Naar de Sinksenfoor rijden is boete vermijden!
Met de auto naar de Sinksenfoor? Let op waar u parkeert

Voor de tweede keer op rij vindt de Sinksenfoor plaats op Spoor Oost. Van zaterdag 14 mei tot en met zondag 19 juni geniet u er van meer dan 150 attracties. Het openbaar vervoer en de fiets zijn de beste vervoersmiddelen om naar de foor te kome ...

"Antwerpen inspireert mij enorm"

DERI3 is de zaak van Ruben Deriemaeker. Ruben is een jonge meubelontwerper en -maker, afkomstig van het Kiel. Daar heeft DERI3 nu ook een eigen werkplaats. In dit filmpje vertelt Ruben over zijn passie voor het vak.