Victoriano Moreno

Nieuws

Shelter ontvangt een Emmy
Het regent prijzen in Antwerpen

Twee nieuwe Michelinsterren, een internationale Emmy-award en een van de beste chocoladerepen ter wereld. De week is bijzonder goed gestart voor enkele Antwerpse bedrijven.

Lokaal 25: bezoek de duurzame wijk Sint-Andries

Het project Lokaal 25 zet de Sint-Andrieswijk in de kijker als duurzame wijk. Ontdek het aanbod aan workshops, lezingen, familiezondagen en laat u inspireren door alle duurzame initiatieven en partners. Stadsreporter Aida doet een modewandeling ...

Ontdek de expo over nijntje en nina in de bib

Bezoek in november met uw (klein)kinderen de expo over nijntje en nina, of kom naar een van de voorleessessies in de Antwerpse bibliotheken. Ibrahim en zijn kinderen geven u alvast een voorproefje.

Meisje op Velo-fiets
Krijg tijdelijk korting op slimme vervoersmiddelen

Nog tot en met 16 december kan u heel wat slimme vervoersmiddelen zoals bus, tram, (deel)fiets, deelstep, deelauto, waterbus, e-step of deelscooter extra voordelig uittesten. Vraag nu online uw voordeel aan bij De Lijn, Poppy, Velo en nog veel meer.

Haardvuur
Vermijd best stoken met hout

Als u hout verbrandt, komt er roet en fijnstof vrij. Dat is schadelijk voor uw gezondheid en de luchtkwaliteit. Daarom is het niet aangeraden om met hout te stoken.

Evy Kinoo, projectleider bij Ag VESPA
Wegenwerken in Antwerpen

Hier vindt u elke week een update van de belangrijkste wegenwerken in Antwerpen. Deze week worden er hoogspanningskabels over de R2 getrokken en is er beperkte hinder aan de Minister Delbekelaan en de Tijsmanstunnel.