Sigrid Spinnox

Nieuws

Weekje Antwerpen: zomertips voor 30 juni - 6 juli

Wie in Antwerpen blijft, komt ogen, oren en handen te kort. Bewonder een van de grootste tallships ter wereld, luister naar een beiaardconcert of jongleer erop los. Ook de Italiaanse meester van David Bowie en rocker Mauro Pawlowski komen even langs.

Ontdek de troeven van Linkeroever met rapper Young B

Rapper Young B toont u de leukste plekjes van Linkeroever. En dat zijn er meer dan u denkt. "Op amper één tramhalte van de binnenstad vind je hier het mooiste zicht op Antwerpen. Je kan hier ook zeilen, vissen, sporten, zwemme...

Verkoopstand op Brocantwerpen
Koop brocante op de Grote Markt

Elke laatste woensdag van de maand staat Brocantwerpen op de Grote Markt, pal in het historische centrum van Antwerpen. U vindt er charmante spullen met een eigen verhaal.

Circus Boelaere brengt voorstellingen in het park

Circusliefhebbers trekken dit weekend naar het Te Boelaarpark. Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli vindt u er midden in het groen een gezellig circusdorp. Met activiteiten, workshops en aanstekelijke voorstellingen voor heel het gezin.

Vrouw leest krant in Park Spoor Noord
Auto wassen
Opgelet: beperking op gebruik van drinkwater

Wegens de aanhoudende droogte gelden er vanaf 22 juni beperkingen om geen onnodig drinkwater te gebruiken. Uw auto wassen, tuin besproeien, stoep poetsen, zwembad vullen: dat mag nu tijdelijk niet. Lees meer over de beperkingen in het besluit van ...