Sigrid Spinnox

Info

Geef uw mening over deze website

Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts een tiental minuten. En met uw antwoorden kunnen we de werking van de website verbeteren.

Deelnemen

Nieuws

Varen maagdenpalm
Kat
Subsidie voor onvruchtbaar maken van uw kat

Katten die weggegeven of verkocht worden, moeten gesteriliseerd zijn en een chip hebben. Laat u uw kat onvruchtbaar maken? De stad betaalt een deel van de kosten terug. Voor castratie van een kater krijgt u 10 euro, voor sterilisatie van een ...

Verkoopstand op Brocantwerpen
Koop brocante op de Grote Markt

Op woensdag 26 april april begint het nieuwe seizoen van ‘Brocantwerpen’. Op de Grote Markt, pal in het historische centrum van Antwerpen, staat vanaf dan maandelijks een brocantemarkt.

Museumnacht

Zorgbedrijf valt in de prijzen met catering

Het keukenpersoneel van Zorgbedrijf Antwerpen is heel trots. Ze wonnen de Gault&Millau Catering Award. Chef Ellen: "We koken vers en zorgen voor veel variatie. Een goed team dat met hart en ziel kookt, dat proef je."

toekomstbeeld van het nieuwe Operaplein
Opgelet: knip in de Leien vanaf 5 juni

Vanaf 5 juni zijn de Leien onderbroken voor de werken aan het Operaplein. Dat is de ‘knip in de Leien’. Dan is er lange tijd geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Maria-Theresialei en de Violierstraat. Informeer u goed als u naar ...

Spelende kinderen in Park Spoor Noord
Groendak voorbeeld

Zo beleefde u de start van de Ronde in onze stad

Op zondag 2 april startte de Ronde van Vlaanderen voor de eerste keer in Antwerpen. Onder een stralende zon kwam u massaal mee genieten van een hele dag vol wielerspektakel. Bekijk het filmpje en beleef de start van Vlaanderens Mooiste nog eens opnieuw.