Jeugdraad in DeurneJoost Joossen

Jeugdraad Deurne

Ben jij jonger dan 30 jaar, woon je in Deurne of ben je er actief in een Deurnse jeugdvereniging en heb je oog voor wat er leeft in Deurne voor de jeugd? Dan is de jeugdraad iets voor jou.

Hoe vervult de jeugdraad van district Deurne zijn opdracht als adviesorgaan?

De jeugdraad buigt zich over adviesvragen, geeft spontaan advies en brengt het bestaande beleid over aan jongeren. Adviezen gaan over alle jongerenthema's als jeugdlokalen, sport, cultuur, veilig fietsen, speelplaatsen, fuiven, diversiteit, subsidies, heraanleg speelterreintjes, ... Daarnaast is de jeugdraad de ideale plek om relevante informatie over het district en de stad in te winnen en te netwerken met andere lokale jongeren en jeugdverenigingen.

Hebt u interesse? Hoe deelnemen?

Wil je mee werken aan een leuk district en aangename stad voor kinderen, tieners en jongeren? Sluit je aan bij de jeugdraad Deurne! Elke jeugdraad wordt er dieper ingegaan op een bepaald thema. Meer informatie over de data van de jeugdraden vind je op de facebookpagina van de jeugdraad.

Adviezen en verslagen

Contact

Heb je vragen voor de jeugdraad, dan kan je hen contacteren via jeugdraad.deurne@antwerpen.be of via de facebookpagina van de jeugdraad.
Of neem contact op met jeugddienst Deurne.

Ondersteunende dienst

Jeugddienst Deurne

Districtshuis
Maurice Dequeeckerplein 1
tel. 03 338 45 28

Tweegezusterslaan 47
tel. 03 326 19 41

jeugddienst.deurne@antwerpen.be

Verwante info:

Dit artikel is gedeeld door