Activiteiten voor jeugdig DeurneJoost Joossen

(A-kaart-)Activiteiten voor jeugdig Deurne

De Deurnse jeugddienst streeft naar een gevarieerd vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren. Je vervelen in Deurne? Dat bestaat niet!

De jeugddienst organiseert elke schoolvakantie activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren tussen 4 en 16 jaar. Voor de tieners is er een aangepast programma. Om deel te nemen aan het tieneraanbod moet je minstens 13 jaar oud zijn. Reserveren is verplicht. Om deel te nemen heb je een A-kaart nodig. Jongeren tot 18 jaar steken deze kaart helemaal gratis op zak. Je kan ze verkrijgen op de jeugddienst, maar ook in de bib of  het zwembad.

Klik hier voor meer informatie over de A kaart.

Klik hier voor meer informatie over het aanbod.

Elke woensdagmiddag (niet tijdens de schoolvakanties) kunnen creatievelingen tussen 6 en 12 jaar gratis hun fantasie de vrije loop laten tijdens een creatief atelier in de Tweegezusterslaan. Snel zijn is de boodschap. Plaatsen zijn beperkt.   

Voor schooljaar 2017-2018 is het atelier volzet. Inschrijven voor het schooljaar 2018-2019 doet u per mail jeugddienst.deurne@antwerpen.be.

Houden uw kinderen ook van buiten spelen? De jeugddienst organiseert elk jaar een buitenspeeldag. Andere grote activiteiten zijn Villa Freeze & co en het Halloweenfeest. 

Info

Jeugddienst Deurne
Districtshuis Deurne 
Maurice Dequeeckerplein 1
tel. 03 338 45 28
jeugddienst.deurne@antwerpen.be

Tweegezusterslaan 47
tel. 03 326 19 41 
jeugddienst.deurne@antwerpen.be

Verwante info:

Dit artikel is gedeeld door