Publieke parkings

Betalend parkeren op straat zorgt ervoor dat er in Antwerpen parkeerplaatsen beschikbaar blijven voor bezoekers die maar even een parkeerplaats nodig hebben, dichtbij hun bestemming – zoals hulpverleners, leveranciers, of automobilisten die snel een boodschap willen doen of kinderen moeten ophalen.

2
4
3
2
3
5
23
12
Leaflet | Esri, NAVTEQ, DeLorme, Stad Antwerpen

Wie langer in de stad wil zijn, parkeert beter in een van de vele publieke parkings (vooral in het stadscentrum) of op een P+R aan de rand van de stad. Parkeren in een parking is meestal goedkoper dan parkeren op straat.

Op het stadsplan ziet u in één oogopslag welke publieke parking het dichtst bij uw bestemming ligt.

Parking Rijnkaai

De verouderde parking Rijnkaai is omgebouwd tot een volwaardige betaalparking uitgerust met de moderne ANPR-technologie. Zo is het in- en uitrijden efficiënter en zijn parkeertickets overbodig.

Parking Spoor Oost

U kan op parking Spoor Oost betalen voor uw parkeersessie aan de automaten of via app en sms. De parking wordt gebruikt als evenementenparking voor het Antwerps Sportpaleis, de Lotto Arena en Trix. 

Parking Zuiderterras

De overdekte parkeergarage Zuiderterras bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Antwerpen en biedt plaats aan 155 wagens. 

Dit artikel is gedeeld door