Contacteer stad Antwerpen

Aanbod binnenschoolse opvang

Heel wat basisscholen in Antwerpen organiseren binnenschoolse opvang. Dat is opvang voor en na de schooluren, tijdens de middag, op woensdagnamiddag en soms ook op schoolvrije dagen.  

 

Voor ouders

Binnenschoolse opvang is vaak alleen voor kinderen van de school. Bekijk dus zeker het aanbod van de school voor je je kind inschrijft. Op de website van de school vind je ook meer informatie zoals de kosten en mogelijke activiteiten. Heb je meer vragen, contacteer dan de school zelf.
Heb je nog geen school gekozen? Op scholenzoeker vind je alle Antwerpse scholen en hun aanbod aan binnen- of buitenschoolse opvang.

Voor scholen

Scholen kunnen ondersteuning krijgen voor de binnenschoolse opvang die ze zelf organiseren. Lees alle informatie en de voorwaarden
Heb je vragen? Contacteer ons via binnenschoolseopvang@antwerpen.be

Daarnaast ondersteunt stad Antwerpen een breder samenwerkingsverband voor kwalitatieve opvang. Wil je werken aan de kwaliteit van je opvang als school? Ben je of ken je een organisatie die vrijetijdsactiviteiten organiseert voor kinderen? Lees dan zeker verder over Kind aan Zet.