Ijzerlaan fietsbrug

Bouw mee aan een bereikbaar en leefbaar Antwerpen

Vlot verkeer, veilige wegen én een grote leefkwaliteit in en om de stad, dat is wat Antwerpenaars willen. Werk je mee aan die ambitieuze projecten, dan kan je heel wat betekenen voor Antwerpen. 

Antwerpenaars rekenen op knappe koppen die mee willen bouwen aan hun stad.  Mensen die geen uitdaging uit de weg gaan.  En met een straffe visie op ruimtelijke ontwikkeling.  In ruil kan je elke dag genieten van het resultaat van je werk: van prachtige projecten zoals het nieuwe Operaplein, een ondergrondse parking onder de Gedempte Zuiderdokken, tramprojecten, fietspaden en -bruggen en zoveel meer. 

Verwante info:

Wat je mag verwachten bij stad Antwerpen

  • Je gaat aan de slag bij de stad in den Bell: Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen.
  • Je verdient als ingenieur een minimum bruto maandloon van 3.046,98 euro dat ook hoger kan zijn als je relevante ervaring kan voorleggen.   Bereken jouw loonpakket met de loonsimulator
  • Stad Antwerpen biedt daarnaast een werkweek van 38 uren, een mooie work/lifebalans, projecten in de Antwerpse regio en dat vanuit een modern hoofdkwartier, opleidingen, netwerken en een aantal vergoedingen en verloningen.

Deelnemen aan de selectie 

De selectie bestaat uit een CV-screening op basis van de sollicitatievoorwaarden, een abstracte redeneertest die je thuis aflegt en een case die je motiveert tijdens je sollicitatiegesprek.

Interesse in een job als ingenieur bij stad Antwerpen?

We hebben regelmatig vacatures voor ingenieurs en technische projectleiders met een masterdiploma. Bezorg je CV aan Nadine Vereycken via nadine.vereycken@stad.antwerpen.beZij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Nadine Vereycken
Nadine Vereycken | 03 338 46 18 | 0491 62 30 57

Meer weten?

Verwante info:

5 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
rudi lenders

Als onderhouden of ander werken waar je geen ervaringen voor nodig hebt mag je mij altijd kontackteren of een afspraak maken dat ik moet langs komen nog de beste groeten

Jouw avatar
Astad Contactcenter

Beste Rudi, fijn dat u interesse heeft om bij stad Antwerpen te werken. Als u zich registreert in de talentenbank, ontvangt u de vacatures voortaan in uw mailbox. Registreren kan via www.antwerpen.be/jobs.

Jouw avatar
Abdeslam Tatouth

polyvalente werkman

Jouw avatar
Abdeslam Tatouth

Antwerpen

Jouw avatar
Astad Contactcenter

Beste Abdeslam, ben je op zoek naar onze vacatures? Deze vindt u op www.antwerpen.be/jobs.

Dit artikel is gedeeld door
Jobs
Jobs
496000+