Een technisch adviseur geeft advies over dakbekleding op een dak.

Een woning renoveren? Vraag technisch advies in een Woonkantoor

Wilt u graag renoveren en zoekt u gericht advies? Of zit u met barsten, scheuren of een vochtprobleem? In een Woonkantoor krijgt u technisch advies op maat.

Advies over uw renovatieproject

Kom met uw renovatieplannen langs in een Woonkantoor. Een technisch adviseur bekijkt de kwaliteit van uw woning en de haalbaarheid van de renovatie. U krijgt ook hulp om offertes van aannemers en leveranciers te beoordelen. Zo bent u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

U krijgt ook informatie over de renovatietoelage. Met deze toelage kan u een deel van de renovatiekosten terugkrijgen. 

Advies over duurzaam bouwen en verbouwen

U krijgt informatie over onder andere duurzame bouwmaterialen, groendaken, hoogrendementsbeglazing en zonneboilers. Daarnaast krijgt u tips om energie te besparen. Zo kan u uw duurzaam woonproject met een gerust hart realiseren. 

Advies over bouwtechnische problemen

Heeft uw woning een vochtprobleem? Zitten er barsten in het plafond? Of zijn er problemen tijdens de renovatiewerken? Dan kan een technisch adviseur ter plaatse komen kijken. U krijgt informatie over de oorzaken van het probleem en advies om het kwaliteitsvol op te lossen. 

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Petra van Leemputten

Mensen die niet surfen op deze site weten niet dat er een renovatietoelage is zelfs met surfen zoeken we achter een premie en bij aanvraag staat er 'Facturen komen in aanmerking vanaf de adviesvraag' dan zijn de meeste facturen al geweest want naar goede oude gewoonte moeten we enkel de facturen bij houden en indienen'niets op voorhand aanvragen?!Bij de Renovatietoelage voor Handelspanden hebben ze die maatregel ook onlangs afgeschaft ' wegens te omslachtig'

Dit artikel is gedeeld door
Wonen in de stad
Wonen
111000+