Infomoment heraanleg Herenttalsebaan

Bekijk hier de presentatie over de heraanleg van de Herentalsebaan

Op dinsdag 6 maart vond in AZ Monica een infomoment plaats over de vernieuwing en de heraanleg van de Herentalsebaan? De projectleider van de stad Antwerpen en de aannemer gaven er een toelichting over het verloop van de werken. U kan op deze pagina de presentatie bekijken.

De Herentalsebaan, de winkelstraat van Deurne-Zuid, krijgt een volledige opknapbeurt in 2018. Zowel de rijweg als de voetpaden worden vernieuwd. Ook de straatverlichting wordt in een nieuw jasje gestoken. 

Presentatie infomoment

Op dinsdag 6 maart vond in AZ Monica een infomoment plaats over de vernieuwing en de heraanleg van de Herentalsebaan? De projectleider van de stad Antwerpen en de aannemer gaven er een toelichting over het verloop van de werken. U kan de presentatie hier bekijken of onderaan deze pagina downloaden.

Verslag infomoment

​U kan het verslag van het infomoment hier lezen of onderaan deze pagina downloaden.

Nieuwsbrief

Wil u op de hoogte blijven van de werken en eventuele hinder op de Herentalsebaan? Schijf u dan in op de digitale nieuwsbrief via herentalsebaan.deurne@stad.antwerpen.be.  

Meer info

Wijkoverleg Deurne
tel.03 338 45 36
herentalsebaan.deurne@stad.antwerpen.be

Verwante info:

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
KatrienHuybrechs

Ongelofelijk dat er voor gekozen is om tram 8 en tram 24 niet te laten rijden tijdens de werken. Wij pakken deze tram dagelijks. En met ons heel veel andere pendelaars, voornamelijk scholieren ! Bovendien is er geen echt alternatief voor wie aan de nationale bank/het zuid moet zijn nu ook tram 4 maar tot de Groenplaats rijdt. Twee tramlijnen op hetzelfde moment afleiden, ik begrijp dat echt niet...

Dit artikel is gedeeld door