Contacteer stad Antwerpen

Het veer en DeWaterbus: altijd een beetje reizen

Hoboken ligt dichtbij de Schelde. Je kan aan het veer de overzetboot naar Kruibeke nemen. Vandaar kan je met DeWaterbus rechtstreeks naar het Steenplein in Antwerpen. Ideaal als woon-werkverkeer maar ook om er een dagje tussenuit te zijn. 

Zicht op de veerboot aan de Schelde

De overzetboot nemen aan het veer

Op het einde van de Leo Bosschartlaan kan je een gratis overzetboot nemen naar Kruibeke en terug. Bekijk vooraf de uurregeling.

Een reiziger maakte een website en Adroidapplicatie om de komende 5 afvaarten te bekijken. Je kan er ook de volledige uurtabellen terugvinden. Erg handig!

Met de waterbus naar het Steenplein

De bestaande veerdienst tussen Hoboken en Kruibeke, maakt het mogelijk om ook vanuit Hoboken aansluiting te maken met de waterbus. Eerst neem je de overzetboot richting Kruibeke om daar de waterbus te nemen naar het Steenplein en terug. 

DeWaterbus brengt je vlot van en naar de stad en de haven, als duurzaam en snel alternatief voor de wagen. Je kan DeWaterbus ook makkelijk combineren met tram, bus of fiets. Vanaf het Steenplein in hartje Antwerpen vaar je via de zuidelijke route tot Hemiksem en via de noordelijke route tot Lillo en Liefkenshoek. 

Lees meer over de dienstregeling en informatie over de Schelderoute en alle haltes van DeWaterbus


Informatie over tarieven en tickets: www.dewaterbus.be/nl/tarieven

Dit artikel is gedeeld door