Toptennisspeler Stanislas Wawrinka in actie!European Open

Nu ook topspeler Wawrinka op de European Open!

Na de bevestiging van toptennisser Andy Murray haalt de European Open nog een absolute wereldtopper naar hier: Ook de Zwitser Stan Wawrinka speelt mee in Antwerpen. Zo geniet u tussen 13 en 20 oktober nog net iets meer van toptennis in de Lotto Arena!

Nóg een extra sterspeler

Mocht u er nog aan twijfelen: de European Open serveert u dit jaar echt toptennis in de Antwerpse Lotto Arena. Dit ATP 250-tennistornooi brengt al 3 jaar een pak tennissers uit de top 20 van het mannentennis naar onze Scheldestad, maar dit jaar is de bezetting sterker dan ooit tevoren. Na de bevestiging van Andy Murray enkele weken geleden, zakt nu ook de Zwitserse drievoudig grandslamwinnaar en Olympisch dubbelkampioen Stanislas Wawrinka af naar Antwerpen.

"Bijna niet te geloven"

Wawrinka won in zijn carrière de Australian Open (2014), Roland Garros (2015) én de US Open (2016). De kampioen prijkte in 2014 op de derde plaats op de wereldranglijst, won zestien ATP-titels en pakte, samen met Roger Federer, goud in het dubbelspel op de Olympische Spelen 2008 in Peking. Tornooidirecteur Dick Norman is dan ook heel blij met de bevestiging van de komst van de 34-jarige Zwitser. “Dit wordt een waanzinnig sterke editie van ons tornooi. Het is bijna niet te geloven hoeveel toppers er binnen 2 weken zullen staan schitteren in Antwerpen!”, zo straalde hij.

Praktisch

ATP 250-tennistornooi European Open
Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem
13 tot en met 20 oktober
Tickets en info: www.europeanopen.be  

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door
A-nieuws
A-nieuws
43900+
Sporting A
Sporting A
562000+