Contacteer stad Antwerpen

Een gezonde opvoeding waarbij je kind zich goed voelt? Wij zijn jouw actieve partner

Stedelijke kinderopvang Antwerpen biedt al ruim 60 jaar kinderopvang aan. Wij realiseren vanuit die ervaring een hedendaags, betrouwbaar en kwaliteitsvol aanbod.

Wij vangen kinderen tussen 0 en 3 jaar op en streven naar toegankelijkheid. Overal word je hartelijk en onbevooroordeeld ontvangen. 

De groeipiramide

Gezond eten, voldoende bewegen en taalontwikkeling vormen de basis van ons beleidDe Groeipiramide is daarvan een visuele voorstelling.

Wij bieden jouw kind een stimulerende omgeving om te groeien en zich te ontplooien. Ook bereiden we jouw kind voor op een vlotte overgang naar de kleuterschool.

De stedelijke kinderopvang is er voor werkenden en werkzoekenden in Antwerpen. Daarnaast zijn we bewust actief in socio-economisch zwakkere wijken: ouders die dat nodig hebben krijgen extra ondersteuning.

De grootte van onze organisatie en de vele locaties bieden jou zekerheid dat je steeds ergens terecht kan. Je kan makkelijk van opvanglocatie veranderen. Wij zorgen voor een vlotte overgang.

Wij zijn een actieve partner in de ontwikkeling van jouw kind en werken daarvoor samen met jou én met andere diensten en organisaties. Je kind start bij ons een groeitraject dat naadloos overgaat in het kleuteronderwijs.

De tevredenheidscijfers van stedelijke kinderopvang Antwerpen tonen dat ouders deze aanpak waarderen.

Waar vind je onze opvanglocaties?

Hoeveel betaal je bij de stedelijke kinderopvang?

Hoe kan je een plaats aanvragen?

Wat vertellen andere ouders over de stedelijke kinderopvang?

Contact met ons opnemen?

Ontdek hier hoe de stedelijke kinderopvang inzet op gezond eten, voldoende bewegen en taalontwikkeling:

Dit artikel is gedeeld door