Contacteer stad Antwerpen

Brabbel (Antwerpen-Noord)

Een positieve visie rond gezond eten, voldoende bewegen, buitenspelen en taalontwikkeling is aanwezig in alle kinderopvanglocaties. Maar daarnaast is elke opvang ook uniek. Maak kennis met Brabbel.

Brabbel is een moderne en ruime kinderopvang met veel lichtinval. Je vindt de locatie in Antwerpen-Noord, dichtbij de grens met Borgerhout. Naast hun eigen leefgroep met tuin, hebben de kinderen nog 2 polyvalente zalen om samen in te spelen. In 2018 nam Brabbel deel aan het project ‘Groene Voetjes’. Er werd een natuurlijke grote buitenruimte aangemaakt met wilgenhutten, glijplaten en een zandbak. Die ruimte is aantrekkelijk voor baby’s en de peuters.

De kinderbegeleiders van Brabbel zorgen voor een mooi evenwicht tussen het ritme van elk kind en de groepsactiviteiten. Buiten spelen én slapen worden actief aangemoedigd. Ook gaan de begeleiders graag met de kinderen op uitstap, bijvoorbeeld naar de zoo of naar bibliotheek Permeke. Je kan als ouder Brabbel makkelijk bereiken met de fiets en met het openbaar vervoer.

Adres
Regentstraat 9
2060 Antwerpen

Meer info?
KO.Brabbel@antwerpen.be
Tel. 03 292 68 50

Voor een kennismaking of rondleiding kan je in Brabbel terecht op elke 2de donderdag van de maand om 17 uur. Laat eerst via telefoon weten dat je komt. De rondleiding gebeurt in het Nederlands. Je kan zelf een tolk meebrengen als je dat wil.

Open: maandag tot vrijdag van 7 tot 18 uur.

Leefgroepen: 8.

Opvangplaatsen: 144 kinderen.

Een plaats aanvragen?

Gebruik hiervoor de Kinderopvangzoeker.

Aanvragen

Eens rondkijken?

Start