senioren op een buurtfeestVictoriano Moreno

Zorg voor Senioren: meld je aan!

District Borgerhout is op zoek naar vrijwilligers om samen het solidariteitsvirus te verspreiden in tijden van strikte coronamaatregelen. Met het project Zorg voor Senioren lanceert district Borgerhout een hulplijn voor senioren. De hulpvragen worden gematcht met vrijwilligers die zich de komende dagen zullen aanmelden.

Telefooncentrale 

De telefoonlijnen van ‘Zorg voor Senioren’ zal staan vanaf dinsdag 17 maart open en blijven alvast tot 3 april actief. Senioren uit Borgerhout kunnen elke werkdag van 10 uur tot 15 uur op deze lijn terecht met vragen. Het nummer van de zorglijn is 03 388 17 73. Het district en de seniorenconsulent zetten naast een nieuwsbrief ook een busronde op om senioren goed te informeren. 

Oproep: #samenborgerhout

Borgerhout is nog op zoek naar andere Borgerhoutenaren om samen het solidariteitsvirus te verspreiden. Van een babbel tot boodschappen, het district matcht de noden met de juiste vrijwilliger. De bakfiets van de jeugddienst en enkele van hun topvrijwilligers staan alvast ter beschikking. Maak jij mee #samenborgerhout?

Meld je hieronder aan!

Aanmelden als vrijwilliger

Schrijf je via onderstaande knop in als vrijwilliger:

Inschrijven

Meer info?

district.borgerhout@antwerpen.be

tel: 03 388 17 73

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door