Contacteer stad Antwerpen

Beestige Buitenlessen in Wilrijk

Heb je zin om samen met je hond op een leuke manier iets nieuws te leren? Schrijf je dan in voor één van de Beestige Buitenlessen die Animal Assisted Projects (AAP vzw) op zaterdag 15 juni en zaterdag 7 september 2024 komt geven in het Park van Eden. 

Een dame op stap met haar hond.

Onder begeleiding van een echte expert in diergedrag leer je je viervoeter om te wachten, of om moeilijke prikkels te leren passeren. Natuurlijk gebeurt dit steeds met wetenschappelijk onderbouwde positieve trainingsmethodes, waarmee je de band met je hond versterkt. Ook krijg je een flinke dosis inspiratie mee om het meeste uit je wandelingen te halen en om je viervoeter(s) extra uitdaging te geven. Gegarandeerd leuk en leerzaam voor jou en je hond!

De sessies kosten 5 euro en staan enkel open voor inwoners van het district Wilrijk. Je dient je vooraf in te schrijven via een weblink.

De thema's

Moeilijke prikkels leren negeren | Heeft je hond het moeilijk om andere honden te passeren op straat? Een instructeur leert je een techniek aan waardoor je in het vervolg probleemloos kunt gaan wandelen.

Wandelinspiratie | Wandelen aan de leiband saai? Helemaal niet! Tijdens deze les leer je om anders naar je omgeving te kijken.

Wilrijkse sessies van de Beestige Buitenlessen

DatumUurLes
zaterdag 15 juni 202410.00 uurVooruit: moeilijke prikkels leren negeren
zaterdag 15 juni 202411.00 uurWandelinspiratie
zaterdag 7 september10.00 uurVooruit: moeilijke prikkels leren negeren
zaterdag 7 september11.00 uurWandelinspiratie

Info en inschrijven

  • De lessen zijn exclusief voorbehouden aan inwoners van het district Wilrijk

  • Wilrijkenaren kunnen zich aan 5 euro per sessie vooraf inschrijven via deze link

  • Je inschrijving is pas definitief na overschrijving

  • Alle Beestige Buitenlessen vinden plaats in de hondenloopzone van het Park van Eden (toegang via de Kleine Doornstraat)

Ook interessant