Contacteer stad Antwerpen

Dees is wel digitaal Deurne!

District Deurne houdt via verschillende kanalen contact met jou, andere inwoners en bezoekers. Actuele info moet steeds op een snelle en efficiënte manier verspreid worden. Daarom zet het district nog meer in op digitale communicatie.

Aantal inschrijvingen nieuwsbrief

Wat houdt dat in?

In oktober 2022 verving het district de driemaandelijkse seizoensbrochure door de maandelijkse digitale nieuwsbrief.

Waarom?

In maart 2021 voerde een onafhankelijk bureau een marktonderzoek uit bij Deurnenaren tussen 16-80 jaar. Daaruit bleek dat de Deurnenaar de digitale overstap gemaakt heeft of aan het maken is en ze de nieuwsbrief als een waardig alternatief ziet.

Dankzij de digitalisering informeert het district jou op een snelle en efficiënte manier mét actueel nieuws. Drukwerk en papieren communicatie afbouwen, ontlast het milieu en het district investeert die budgetten op andere domeinen. Deze stap zorgt voor minder afval.

Hoe?

Alle informatie en aanbod vind je nu al op www.deurne.be, ons belangrijkste en meest gelezen kanaal. Daarnaast vind je Deurne terug op Facebook en Instagram (@districtdeurne). Maar daar stopt het niet.

Deurne lanceerde in oktober 2022 de vervanger van de seizoensbrochure, nl. de digitale nieuwsbrief. Op die manier krijg je maandelijks het actuele nieuws uit Deurne binnen. Niet meer in je brievenbus, maar wel in digitale vorm in je mailbox. 

Deurne plant extra bomen

Het district zet absoluut in op duurzaamheid. Naast het verkleinen van de afvalberg, gaat het district extra groen kleuren. Voor de eerste 500 inschrijvingen op de nieuwsbrief plant het district 5 bomen. Voor elke extra 500 komt daar nog 1 boom bij. Op deze pagina volg je het aantal inschrijvingen en zie je hoeveel nieuwe bomen er geplant worden (op verschillende locaties en tijdstippen).

Op dit moment staat de teller op 3651 inschrijvingen en dat betekent 11 bomen (update 14/12). Daar komen uiteraard extra inschrijvingen bij en je vindt hier een stand van zaken.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in (via blauwe knop hieronder) en ontvang de maandelijkse digitale nieuwsbrief van Deurne. 

Digitaal niet mee?

Heb je geen eigen computer, geen internet of ben je digitaal nog niet helemaal mee? Verschillende organisaties in Deurne besteden extra aandacht aan jou: je kan er gratis een computer of wifi gebruiken en/of opleidingen en ondersteuning krijgen. Meer informatie vind je hier.

Info

www.deurne.be
@districtdeurne
#deesisweldeurne
communicatie.deurne@antwerpen.be

Lees meer

Ook interessant

Dit artikel is gedeeld door