Contacteer stad Antwerpen

Schrijf je in voor de antwerpen.be-nieuwsbrief

Ben jij al ingeschreven op de nieuwsbrief van antwerpen.be? Elke week ontvang je daar de laatste nieuwtjes over de stad. Geïnteresseerd? Inschrijven kan nu heel gemakkelijk!

Zicht op skyline van Antwerpen met de Kathedraal en de Boerentoren

Wat lees je in de nieuwsbrief?

De stad stuurt elke week een digitale nieuwsbrief uit met het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Je vindt er verschillende onderwerpen die Antwerpenaren kunnen interesseren. Denk aan nieuws over dienstverlening, mobiliteit, stadsontwikkeling, evenementen,... Elke week lees je ook een aantal tips om te doen in Antwerpen. Ben je geïnteresseerd in nieuwtjes voor Antwerpse bewoners? Schrijf je dan zeker in.

Inschrijven zonder A-profiel

Vroeger had je een A-profiel nodig om in te schrijven op de nieuwsbrief voor bewoners. Dat hoeft nu niet meer. Er zijn twee manieren om je snel en zonder A-profiel in te schrijven:

  • Klik rechts bovenaan op de knop 'Contact'. Er verschijnt een menu. Onderaan die menu klik je op 'Schrijf je in op de nieuwsbrief'
Screenshot van website met pijl naar contactknop rechtsboven en cirkel rond de woorden schrijf je in op de nieuwsbrief
  • Onderaan de website staan alle kanalen vermeld waarmee je op de hoogte kan blijven. Als je op de oranje knop rechts klikt, schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief
screenshot van onderkant van de startpagina met rode pijl die wijst naar oranje knop rechtsonder

Wanneer je op een van die twee knoppen hebt geklikt, geef je je naam en e-mailadres in. Vergeet niet om het vakje aan te vinken waarmee je toestemming geeft om de nieuwsbrief naar jou te versturen. 

Screenshot van registratiepagina voor de nieuwsbrief met rode pijl die wijst naar het toestemmingsvakje

Inschrijven met A-profiel

Heb je wel een A-profiel? Dan kan je gemakkelijk inschrijven op verschillende nieuwsbrieven van de stad. Je vindt er niet alleen de nieuwsbrief van antwerpen.be, maar bijvoorbeeld ook die van de A-kaart, Sporting A of van de cultuurcentra. Lees de handleiding om te weten hoe je inschrijft. 

Ook interessant

Dit artikel is gedeeld door