Contacteer stad Antwerpen

Ontdek lokale verkopers op de pop-upmarkt

Het district organiseert meermaals per jaar een gezellige pop-upmarkt. Tijdens zo'n pop-upmarkt breidt de wekelijkse markt uit met lokale handelaars die vooral via online verkoop hun producten aan de man brengen. Tijdens deze pop-upmarkt kan je hen live ontmoeten en aan het werk zien. Kom zeker eens kijken!

Klein meisje ruikt aan zeep op marktje

Berendrecht-Zandvliet-Lillo heeft een kleine en sympathieke markt, die een aanvulling biedt op het bestaande winkelaanbod. Uniek is dat dit de enige lokale markt is met een fietshersteldienst. Daarnaast is de markt ook een plek waar bewoners elkaar ontmoeten en bij kunnen praten.

Steeds meer mensen kopen artikelen online. Ook kleinere ondernemers bieden steeds meer producten en diensten online aan. Ook in ons district zijn er lokale ondernemers die een eigen webshop hebben en allerlei producten aanbieden. Om deze lokale handelaars mee in de kijker te zetten, wil het district hen in 2024 de kans geven om zich aan de marktbezoekers op de Botermarkt voor te stellen.

Noteer alvast deze data: 

  • Vrijdag 5 april (paasvakantie)
  • Vrijdag 10 mei (dag na O.H.Hemelvaart)
  • Vrijdag 16 augustus (dag na Moederdag)
  • Vrijdag 1 november (feestdag)

Deelnemers pop-upmarkt 10 mei

Op vrijdag 10 mei ontmoet je deze handelaars: 

  • Op zoek naar (gepersonaliseerde) geschenken of bedrukt textiel? Dan ben je bij Din Gave 22 aan het juiste adres. 
  • Infiniti stelt je een gamma handgemaakte juwelen en meer voor. Ook bij QL Jewels vind je leuke juweeltjes.
  • Wil je de kinderen in een nieuwe outfit steken? Kom dan eens kijken bij Leli.  
  • Wil je meer gezelligheid in huis? Ontdek dan zeker het kaarsen- en accessoireaanbod van nieuwkomer La Vela - candles by Inthuis

Kriebelt het om zelf deel te nemen?

Heb jij zelf een eigen handelszaak die je wil voorstellen? Stuur een mailtje naar district.berendrechtzandvlietlillo@antwerpen.be en schrijf je in voor één of meerdere edities. Elektriciteit kan voorzien worden. Voor het gebruik van andere materiaal (tentje, tafel, ...) ben je zelf verantwoordelijk. 

  

 

Ook interessant

Dit artikel is gedeeld door