Contacteer stad Antwerpen

Vraag nu je sportinfrastructuur aan voor het sportseizoen 2024-2025

Heb je voor volgend seizoen een stedelijke sportinfrastructuur nodig voor jouw sportaanbod of -evenement? Doe dan de nodige aanvragen via onze digitale aanvraagtool. Je hebt hiervoor de tijd van maandag 15 januari tot en met zondag 11 februari 2024.

Overzichtsbeeld van sporthal Rode Loop 2

2024 is nog maar juist gestart en wij kijken al weer vooruit naar het nieuwe sportseizoen dat loopt van 1 augustus 2024 tot en met 31 juli 2025. Wil je in deze periode graag beschikken over stedelijke sportinfrastructuur voor jouw sportactiviteiten of -evenement? Dan kan je vanaf maandag 15 januari de nodige aanvragen doen via onze digitale aanvraagtool. Je hebt hiervoor de tijd tot en met zondag 11 februari 2024

Bekijk ons retributiereglement voor het gebruik van stedelijke sportaccommodaties.

TIP: Je doet deze aanvraag via de organisatieaccount van je organisatie. We geven je graag nog een keer mee dat jullie zelf verantwoordelijk zijn voor het beheren van de gegevens achter je account. Dit doe je via de 'Beheer je vereniging'-tool. Alle info over de tool vind je op deze webpagina.

Start je aanvraag

Dit kan vanaf maandag 15/1 tot en met zondag 11/2.

Start

Denk zeker aan volgende zaken bij je aanvraag

  • Geef bij je aanvragen de eenmalige sportevenementen eerst op. Zo is de kans groter dat ze kunnen plaatsvinden op je voorkeurslocatie en worden deze data correct opgenomen in de beschikkingsvoorstellen van de andere partners.

  • Ga kritisch om met de aangevraagde uren, periodes en accommodaties. Houd rekening met andere partners in de sportsector. Overweeg daarom of het wel nuttig is om uren aan te vragen voor activiteiten of lessenreeksen die het voorbije seizoen weinig succes kenden of vroegtijdig werden geannuleerd.

Wat gebeurt er na het indienen van mijn aanvraag?

Na de administratieve verwerking van alle gegevens laten we je uiterlijk in juni 2024 weten of jouw aangevraagde sportlocatie beschikbaar is tijdens de gewenste periode. Zo ja, dan maken we een beschikkingsvoorstel voor je op. Het gebruik van de sportinfrastructuur gaat in op de vastgelegde startdatum en na ondertekening van het voorstel.

Vragen over de aanvraag van sportinfrastructuur?

Ondervind je problemen bij het indienen van je aanvraag? Of heb je een andere praktische vraag?

Contacteer ons via mail op A-sport@antwerpen.be.

Heb je nog vragen over het gebruik van specifieke sportinfrastructuur? Dan helpen de medewerkers van de sportinfrastructuur je hierbij graag verder. Hun contactgegevens vind je op de webpagina's van hun respectievelijke infrastructuur op www.sportingA.be.

Wij wensen je alvast veel succes bij de aanvraag en veel sportplezier het komende seizoen!

Ook interessant

Dit artikel is gedeeld door