Attracties Zotte Zondag

Tijdens Zotte Zondag wordt de Frank Craeybeckxlaan en de parking aan het districtshuis van 13 tot 18 uur omgetoverd tot een heus avonturenpark met verschillende gekke, uitdagende en spannende attracties en activiteiten voor jong en oud. Er zijn heel wat activiteiten die je misschien nog nooit deed of in levende lijve hebt gezien. Schaatsen in de lente, deur(ne)mat gooien, een hindernissenparcours, klim- en glijbanen, sumoworstelen, een doolhof, gekke fietsen, rodelen, ... en nog veel meer...het staat allemaal op het programma. 

Deur(ne)mat gooien

Flying Swing

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Schommel met z’n tweeën zo hard mogelijk. Wie maakt er als eerste een looping? Voor jong en oud, maar deelnemers moeten minstens 1m50 zijn. 

Flying Swing

'Deur(ne)mat gooien' 

Frank Craeybeckxlaan - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis     

De meest absurde activiteit tijdens Zotte Zondag is zonder twijfel het 'Deur(ne)mat gooien'. Met een deur(ne)mat zover mogelijk gooien? Hoe moeilijk kan het zijn? Het eerste record in deze discipline werd in 2022 gevestigd. De mat strandde toen op 21 meter. In 2023 werd het record niet verbroken. Kan jij beter en wil je dit record verbreken? Kom dan zeker naar Zotte Zondag! Misschien ben jij wel de nieuwe kampioen! Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden

Deur(ne)mat gooien

Schaatsbaan 

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Al ooit geschaatst in de lente? Tijdens Zotte Zondag kan dat! Dankzij onze kunstschaatsbaan kan je de winterse sfeer opsnuiven. Er zijn schaatsen voor jong en oud.  

Schaatsen

Mega hindernissenbaan (6+)

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Een hindernissenparcours van 40 meter lang. Voor dit uitdagend parcours heb je een portie lef, uithoudingsvermogen en wat behendigheid nodig. Deze attractie is voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Hindernissenbaan

Klim- en glijbaan 

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Ben jij fan van klimmen en klauteren? Dan is dit de ideale attractie. Zoek al je vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar want je kan met velen tegelijk springen en klimmen op dit springkasteel. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Klim- en glijbaan

Human Bowling 

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Hopelijk heb je een sterke maag want dit is geen gewoon potje bowling. De baan is levensgroot en niemand anders dan jijzelf is de bowlingbal. Laat je afduwen, maak een duizelingwekkende rol richting de kegels en wie weet scoor je wel een strike. Voor jong en oud, maar deelnemers moeten minstens 1m30 zijn.  

Human Bowling

Touwtrekken

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Touwtrekken, wie kent het niet? Maar maak het extra spannend en zorg dat het verliezende team in een bad vol ballen valt. Heb je kracht, uithoudingsvermogen en teamspirit. Dan is deze attractie zeker iets voor jou! Voor jong en oud, maar deelnemers moeten minstens 1m20 zijn. 

Touwtrekken

Photobooth 

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Leg tijdens Zotte Zondag onvergetelijke en leuke momenten van jezelf met je vrienden, familie vast op foto. Of wil je graag met de Deurnse superheld Dax Lupo op de gevoelige plaat? Het kan allemaal in de fotobooth van Zotte Zondag. Dax Lupo kan je ontmoeten aan de Photobooth. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.  

Dax Lupo

Sumo Kangoeroe worstelen 

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Een uitdagende activiteit boordevol komisch spektakel. Probeer elkaar het snelst te vloeren met je reuze bokshandschoenen en supergrote poten. Wie is de sterkste kangoeroe? Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.  

Sumo kangoeroe

Initiatie BMX Flatland  (8-14 jaar)      

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis      

Beleef de spanning van BMX Flatland, een urban sport op wielen waar behendigheid en evenwicht centraal staan. Je voert tricks uit door het spinnen en balanceren op de fiets in verschillende posities. In deze workshop, geschikt voor beginners en gevorderden, ontdek je de basisprincipes. Je leert hoe je met precisie en vertrouwen op je fiets kunt manoeuvreren en voor je het weet voer je enkele coole tricks uit. Laat je inspireren en leer alles van Belgisch Kampioen Gilles Van de Sompel. Dit is een unieke kans om zij aan zij te leren van een ware legende in de sport. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar.

Flatland BMX

Katapultschieten (8+)

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Katapultschieten is een oude sport die je in Deurne nog kan uitoefenen, nl. in het lokaal van de Antwâarpse Katapultclub in het Sportpark Groot Schijn. En uiteraard ook … op Zotte Zondag! Leer van ervaren schutters de kneepjes van het vak. Schiet jij raak? Vanaf 8 jaar mag je deelnemen aan deze activiteit.

Katapultschieten

​​Gekke fietsen (4 tot 12 jaar) 

Frank Craeybeckxlaan - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis   

Haal je beste fietsvaardigheden boven en leef je uit op de gekke fietsen! Ga jij de uitdaging aan om op een mini tandem te rijden? Doe extra zot en kies de fiets die in beweging komt door met je achterwerk op en neer te bewegen? Of is achteruit trappen meer jouw ding? Kom het uittesten tijdens Zotte Zondag! Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Jongen op fiets

Last Man Standing (tot 12 jaar)   

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Lukt het jou om je tegenstanders van hun voetstuk af te slingeren? Zes spelers strijden tegelijk om de eer. Probeer de slingerbal zo hard en onverwacht mogelijk tegen de anderen aan te slingeren. Wie als laatste overeind blijft staan, is gewonnen. Voor kinderen tot 12 jaar.

Last Man Standing

​​Maïsdoolhof  

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Wie lukt het om de weg terug te vinden en niet te verdwalen in dit doolhof? Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Ninja Pull Up (8+)    

Frank Craeybeckxlaan - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis    

Stroop je mouwen omhoog en haal je spierballen boven. Met beide handen hou je een stok vast en probeer je met al je kracht steeds hoger en hoger te komen. Wie is het sterkst en geraakt het hoogst? Deze attractie is voor iedereen vanaf 8 jaar.

Ninja Pull Up

Kiepauto

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Dit is geen gewoon springkasteel. Het kiepert je er gewoon uit. Probeer zo lang mogelijk te blijven staan. Geen paniek als het niet lukt, je komt altijd zachtjes terecht. Deze attractie is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. 

Meisje op springkasteel

Initiatie slackline (koorddansen)    

Frank Craeybeckxlaan - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis  

Heb je de acrobaten van Sky Explorer zien balanceren over het touw? Dan is het nu je kans om je talent te ontdekken en zelf op de slackline te kruipen, hetzij wel iets dichter tegen de grond. Slacklinen is lopen, rennen of balanceren over een stuk plat touw dat tussen twee ankers wordt gespannen. Je kan het vergelijken met slappe touwlopen en koorddansen. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Slackline

Pull ‘n win

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Trek aan een koortje en ontdek meteen welke prijs je in de wacht sleept. We vroegen aan handelaars van Deurne om leuke prijzen te schenken. Dus een deelname is zeker de moeite waard. Altijd prijs! 

 Speed Tubing Slide (tot 12 jaar) 

Frank Craeybeckxlaan - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis 

Rodelen tijdens de lente? Op Zotte zondag kan alles! Kom deze tubingbaan van meer dan 20 meter uitproberen. Deze attractie is voor kinderen tot 12 jaar. 

Speed Tubing Slide

Infinity Run    

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Deze stormbaan heeft heel wat obstakels, hindernissen en een grote helling. Neem het met 2 tegen elkaar op en probeer zo snel mogelijk het einde te bereiken. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Meisje speelt

Draaimolen (van 2 tot 8 jaar) 

Frank Craeybeckxlaan - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis   

Het paard blaast, de mist trekt op, muziek begint te spelen… en we zijn vertrokken, in volle galop! Hangen in de stijgbeugels, geconcentreerde turende gezichten, richten en… raak! Geniet mee op deze handgemaakte paardenmolen van Guapa creations! Een theatrale rit op de molen inclusief een leuk behendigheidsspel! Deze attractie is voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Kind op draaimolen

Baby- en peuterhoek (tot 6 jaar) 

Parking districtshuis - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis

Het Huis van het Kind voorziet een hoekje speciaal voor mama’s, papa’s en hun kleintjes (tot 6 jaar). In deze zone kunnen de allerkleinsten rustig spelen. We zorgen voor hobbelpaardjes, een mini glijbaan en wip en als kers op de taart een reuze zandbak waar je bengels zich in kunnen uitleven. 

Jump & Play Trailer (tot 6 jaar)

Frank Craeybeckxlaan - doorlopend van 13 tot 18 uur - gratis   

Een binnenspeeltuin, maar dan buiten. De trailer is gevuld met vrolijke balletjes en kinderen kunnen er klimmen, klauteren en glijden. Of ze leven zich uit op de trampolines. Deze attractie is voor kinderen tot 6 jaar. 

Peuter in ballenbad

Zijn deze attracties en activiteiten toch wat te spannend of te moeilijk voor jou? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom om de leuke ambiance op te snuiven, te supporteren, een drankje-hapje te nuttigen of om te genieten van de spectaculaire show 'Sky Explorer' of andere randanimatie.

Waar vind ik wat?

Wat is waar? Waar staan welke attracties? Waar is het podium? Waar kan ik iets eten en drinken? Waar vind ik de EHBO of de infostand? Zoek je een specifieke locatie? Bekijk dan het grondplan van Zotte Zondag.

Grondplan Zotte Zondag 2024

Meer info

Zotte Zondag 
zondag 28 april 2024 van 13 tot 18 uur
Frank Craeybeckxlaan en parking districtshuis Deurne
www.deurne.be/zottezondag
gratis

Dit artikel is gedeeld door

Cookies op antwerpen.be

Antwerpen.be gebruikt cookies. Als je optionele cookies weigert, worden alleen cookies geplaatst die nodig zijn voor de werking van de site. Bepaalde inhoud (zoals van YouTube) is alleen beschikbaar als je marketingcookies aanvaardt via ‘Alle cookies aanvaarden’ of ‘Voorkeuren instellen’. Je kan je cookievoorkeuren altijd aanpassen via ‘Cookies’ onderaan de website. Lees onze cookieverklaring als je er meer over wil weten.