Contacteer stad Antwerpen

Vul het vitaliteitsonderzoek in tegen 30 april

Op 14 maart mailen we naar de Antwerpse sportverenigingen het vitaliteitsonderzoek van Sporting A. Let wel op: de enquête wordt verstuurd vanuit het mailadres antwerpen@made4it.be. We begrijpen dat dit mogelijk een onbekend adres voor jullie is, maar we verzekeren jullie dat het geen spam is.

een bevraging op een gsm met score goed via sterretjes en gezichtjes aan te duiden

Waarom een vitaliteitsonderzoek?
Jullie maken deel uit van het bruisende sportlandschap van Antwerpen, en daarom willen we jullie stem horen! We willen graag de noden en behoeften van onze Antwerpse sportaanbieders beter begrijpen. Om dit te realiseren, hanteren we verschillende methoden, waaronder ons online vitaliteitsonderzoek.

Is dat verplicht?
Als jouw sportvereniging erkend is als Antwerpse sportvereniging (Type 1), dan is het invullen van deze enquête een vereiste om de erkenning te behouden. We vragen jullie om de vragenlijst in te vullen tegen 30 april.

Waarom zouden we meedoen?
Ten eerste ontvangen de deelnemende sportverenigingen een persoonlijk rapport met aandachtspunten om de werking van jullie club verder te verbeteren. Daarnaast biedt het onderzoek ons waardevolle inzichten om ons ondersteuningsbeleid te vernieuwen en beter af te stemmen op jullie noden en behoeften.

Tegen wanneer vullen we dat in?
Jullie input is van onschatbare waarde voor ons. Vul daarom zeker de enquête in vóór 30 april.
 

Bedankt voor jullie medewerking.
 

Ook interessant

Dit artikel is gedeeld door