Contacteer stad Antwerpen

Opleidingen in de kijker

In de de komende maanden zijn er regelmatig opleidingen te volgen voor bestuurders en trainers. Kies diegene eruit waar jij of je trainers interesse in hebben.

hoedje op vinger

Vrijwilligers durven aanspreken 25/04

Volg de gratis lunchwebinar op 25 april van Vrijwilligerswerkwerkt waarin je te horen krijgt hoe je op een duidelijke manier vrijwilligers aanspreekt op gedrag dat niet ok is. Durf jij mensen bijsturen wanneer nodig? Ontdek de tips!  

Instagram 29/04

Via Instagram vergroot je je zichtbaarheid, bind je mensen aan je club, trek je nieuwe leden aan enzovoort. Zorg er dus voor dat je mee bent. Heb je nog geen insta voor je club? Volg onze gratis opleiding op 29 april om aan de slag te gaan.  

GDPR 30/04

Hoe zat het alweer met opvragen en opslaan van gegevens? En hoe ga je om met het nemen van foto’s? Check het in onze gratis opfrissingscursus GDPR op 30 april. Ideaal voor nieuwe bestuursleden.

Sporters motiveren 23/05

Hoe kan je als trainer de motivatie tijdens training verhogen i.f.v. verschillende leeftijdgroepen in de basisschool, puberteit en jong volwassen? Door in te spelen op de ABC van atleten (autonomie, verbondenheid en competentie) op maat van elke leeftijdgroep bevorder je de motivatie om langdurig te blijven sporten. Stuur het door naar je trainers, er zijn 25 plaatsen gratis voorzien.

Trainersfestival 25/05 

Sport Vlaanderen organiseert op 25 mei hun allereerste trainersfestival in Sport Vlaanderen Hofstade. Verspreid het programma in je club en stuur je trainers erop af want er is voor ieder wat wils. Via onze korting kost het maar 2 euro per trainer ipv 10 euro, vraag ze dus op tijd aan.  

Ook interessant

Dit artikel is gedeeld door