Contacteer stad Antwerpen

Live is Live brengt internationale rocktoppers naar Linkeroever

Met Live is Live heeft Antwerpen eindelijk het internationale rockfestival dat het verdient. Na de proefeditie van vorig jaar, blijkt het driedaagse festival een blijver. Met ook dit jaar weer bands die je van je sokken blazen: The National, Editors, Smashing Pumpkins, ... Met je A-kaart kan je een zondagticket voor het festival winnen.

The National, Editors, Smashing Pumpkins, Tamino, Gossip, Warhaus, Sheryl Crow, Interpol, Absynthe Minded, K's Choice, ...: het lijstje met absolute topbands uit binnen- en buitenland is te lang om helemaal op te noemen. Vorig jaar was het al je ogen uitwrijven om écht te geloven dat zo'n toppers allemaal op een Antwerps podium staan, in de Middenvijver van Linkeroever. Wel: dat is het dit jaar opnieuw. 

In de Middenvijver komen natuur, open ruimte en stad samen. De ideale plek om, tijdens één lang weekend, de stilte even te verdrijven met een rockfestival. Met ook nu weer genoeg ruimte om, tussen de optredens door, even uit te rusten op het gras. Of te genieten onder een boom van frisse drankjes en originele hapje.

Het festival opent op vrijdag 28 juni met de Amerikaanse band The National als headliner. Op zaterdag is die rol weggelegd voor Editors. En zondag? Daarvoor geven we 10 tickets weg.


Met je A-kaart 

Jij wil op zondag 30 juni toch ook gaan kijken naar niet-te-missen bands als The Smashing Pumpkins, Gossip, Interpol en Mogwai? Doe dus gerust mee aan onze wedstijd.

Zo neem je deel:

  • Heb je een A-kaartbon van 10 punten? Zoek dan het antwoord op de wedstrijdvraag: "Live is Live vindt dit jaar opnieuw plaats in Antwerpen, maar waar ging de eerste editie in 2022 door?
  • Vul het antwoord en je gegevens in op het wedstrijdformulier.
  • Je kan maar één keer deelnemen en alleen met je eigen A-kaart.
  • Deze wedstrijd loopt tot maandag 20 mei 2024.
  • We brengen de winnaars per e-mail op de hoogte op dinsdag 21 mei. Hou dus zeker je mailbox en best ook je spambox in het oog.
  • Alleen bij de winnaars wordt een A-kaartbon verzilverd.
  • Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Spaar zeker een punt aan de A-kaartzuil.

Praktische info

Live is Live

 

Ook interessant