Tom Cornille

Nieuws

Een passagier wordt geëvacueerd op een brancard
1|5
Geëvacueerde passagiers staan op een reddingsboot, een passagier met krukken wordt door hulpverleners naar beneden geholpen
1|5
Een man die in het water terecht kwam wordt geholpen door een redder
1|5
Een vrouw wordt naar beneden geholpen door reddingsmedewerkers
1|5
Passagiers op het dek van het schip kijken verbaasd
1|5
Rampoefening Ahoy 2.0 in Albertdok goed verlopen

Op vrijdagochtend 15 februari vond in het Albertdok aan de Oosterweelsteenweg een grote rampoefening plaats. Meer dan 300 figuranten en deelnemers waaronder Port of Antwerp, Stad Antwerpen, hulpdiensten en partners waren bij de oefening betrokken.

Blauwe print van de Sint-Carolus Borromeuskerk
Herbeleef Rubens

Kunstenaar Rudy De Graef laat u in de Sint-Carolus Borromeuskerk genieten van 36 verloren schilderijen van Rubens. In ‘Rubens Re-viewed’ toont hij ook eigen werk.

Dag van de Academies aan het Mechelseplein

Zaterdag 23 februari kan u de leerlingen van de Academies aan het werk zien tijdens de Dag van de Academies op 14 locaties aan het Mechelseplein. Stadsreporter Anke bezocht de voorbereiding van de leerlingen van de Academie van Berchem.

Een vrouw met horens, een oor en de bek van een koe op haar gezicht gefotoshopt
Wat te doen dit weekend in Antwerpen?

Kuier tussen de stapels boeken op het Strip- en Boekenplein. Bouw een feestje met Lady Linn & The Magnificent Seven. Herbeleef verloren gewaande meesterwerken van Rubens. Ook de musea hebben een aantrekkelijk aanbod dit weekend.

De Waterbus
Nieuwe lijn DeWaterbus: van Havenhuis tot Wijnegem

Vanaf 18 februari bevaart DeWaterbus een nieuw oostelijk traject. De nieuwe lijn heeft vijf haltes: het Havenhuis, de nieuwe fietsersbrug, 't Dokske in Merksem, De Vlaamse Waterweg in Schoten en tot slot de Houtlaan in Wijnegem.

BE-Alert
Man op fiets
Jobadvertentie van de stad Antwerpen op het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten
Solliciteer nu en maak Antwerpen nóg straffer

Werken voor stad Antwerpen, dat is verrassend veel variatie! Meer dan 7500 mensen werken samen voor meer dan 528000 Antwerpenaars en nog veel meer bezoekers, bewonderaars, pendelaars, bedrijven en studenten. Solliciteer nu voor een job bij de stad!

Danser en choreograaf Malik Mohammed staat centraal, omringd door vier andere dansers
Malik Mohammed maakt eerste dansvoorstelling

'Dromen met je ogen open’, zo heet de dans- en theatervoorstelling van Malik Mohammed. De ex-winnaar van ‘So You Think You Can Dance’ brengt een herkenbaar verhaal over liefde en opgroeien voor de hele familie. Op 15 februa...