Tom Cornille

Nieuws

Stadspark
Vrouw leest krant in Park Spoor Noord
Harmoniepark
Zo beschermt u zich tegen de hitte

Er wordt de komende dagen extreem warm weer voorspeld. Hitte kan zorgen voor negatieve gezondheidseffecten. Bovendien zijn sommige mensen gevoeliger voor de warmte. Hieronder vindt u tips om uzelf en anderen te beschermen.

Bezoekers op de expo Rootszoekers in de Loods van het Red Star Line Museum
Film en expo 'Rootszoekers'

Nog tot en met zondag 6 oktober loopt in de Loods van het Red Star Line Museum de tentoonstelling ‘Rootszoekers’. Op woensdag 26 juni kan u in het museum een documentaire bekijken rond hetzelfde thema.

Ria Pacquée in een park, reflectie in het water
Opvallende expo's in de openlucht

In het Middelheimmuseum lopen 2 opvallende expo’s: ‘They are looking at us, we are looking at them’ van Ria Pacquée en ‘Earthbound’ Ana Mendieta.

een groep mensen doet aan yoga in het park
Zen in de zomer: gratis yoga en tai chi in het park

Helemaal ontspannen de zomer door? Dat kan met de gratis yoga en tai chi-sessies van Zen in de zomer. In verschillende Antwerpse parken kan u terecht voor ontspannende lessen in het groen. Ervaring heeft geen belang, iedereen is welkom!

De Bibliotheek Bist in Wilrijk
Papieren duif met vrijheidswens op
Schrijf uw vrijheidswens

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Antwerpen bevrijd werd. De stad wil de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levendig houden en doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom lanceert ze een bijzonder initiatief: deel uw vrijheidswens.

Kenny Werner en Grégoire Maret
Jazziconen brengen hommage aan Toots Thielemans

Toots Thielemans was enorm geliefd op Jazz Middelheim. U kan een eerbetoon aan deze grootse muzikant meemaken. Op de laatste festivaldag brengen Kenny Werner, Philip Catherine en mondharmonicaspeler Grégoire Maret een hommage.

Vrouw kijkt naar haar laptop
5 tips om valse mails te herkennen

Kreeg u onlangs een e-mail van een zogenaamde bank die u vroeg om dringend geld te storten? Dan was u mogelijk het slachtoffer van phishing. Dit is online oplichting door valse e-mails of berichten. Met deze tips leert u valse e-mails herkennen.