Tom Cornille

Nieuws

European Open: toptennis in de Lotto Arena

De European Open is het grootste tennistornooi van België. In de Lotto Arena ziet u toppers als Diego Schwartzman, Richard Gasquet en Milos Raonic. Stadsreporter Annelies sloeg een balletje met Sabine Appelmans en tornooidirecteur Dick Norman.

Geslaagd openingsweekend voor Smaakmeesters

Heel wat Antwerpenaars, bezoekers en toeristen lieten zich afgelopen weekend verrassen door het lekkers van meer dan 100 Smaakmeesters. Ook beginnen watertanden? Het culinaire evenement Smaakmeesters loopt nog tot en met woensdag 31 oktober.

Smaakmeesters: deelnemende zaak
Samen genieten van gezellige Boekstart-hoekjes in de Antwerpse bibliotheken

Zo stemt u deze zondag digitaal

Zondag 14 oktober vinden de verkiezingen plaats voor de provincie-, gemeente- en districtsraden. Maar hoe stemt u nu weer digitaal? Dit filmpje legt het u eenvoudig uit.

Wat te doen dit weekend in Antwerpen?

Spring op een muziekboot bij Exposed Music. Dans een gat in de nacht met Tito Paris. Proef van het lekkerste van de Antwerpse Smaakmeesters. Barokke kerken pakken uit met klassieke muziek en toptennis doet de Lotto Arena daveren.

Stad meet grondwaterpeil met slimme meters

Een van de nadelen van de prachtige zomer was de extreme droogte. “Om beter op de gevolgen van droogte in te spelen, starten we een groot onderzoek naar al het water in de stad”, vertelt Ronny Van Looveren van Stad Antwerpen.

Ontdek barokke pracht in Museum Mayer van den Bergh

De expo ‘Barokke pracht in een huiselijk kader’ leidt u langs de barokke schilderijen, beeldhouwwerken en tekeningen van het Museum Mayer van den Bergh. Met werk van barokke meesters als Cornelis de Vos, Jacob Jordaens en Jan Breughel.

Heropening Wezenberg op 5/11

Maandag 5 maart sloot Olympisch zwemcentrum Wezenberg de deuren voor een grondige renovatie. Maandag 5 november opent het zwemcentrum opnieuw. Exact 8 maanden werd er met man en macht gewerkt aan de Antwerpse Wezenberg en het resultaat mag er zi...

Ijsbaan Ruggeveld
Kom rondjes schaatsen op ijsbaan Ruggeveld

Ook dit jaar kan iedereen weer komen schaatsen op ijsbaan Ruggeveld. Elke week zijn er drie publieksmomenten, meer bepaald op woensdag, vrijdag en zondag. De ijsbaan is open voor het publiek vanaf zondag 16 september tot en met 28 april 2019.