Tom Cornille

Nieuws

Springende jongen met zwembandjes
Speel-O-Rama 2019: maak het mee!

In de paas- en zomervakantie heet kinderfestival Speel-O-Rama alle kinderen van 7 tot 13 jaar welkom om zich (creatief) uit te leven. De splash-editie tijdens de paasvakantie zorgt voor speelplezier en waterpret. Tijdens de zomermaanden geniet je ...

Hond loopt onder band in hondenloopspeeltuin.
Acht nieuwe hondenspeeltuinen in Antwerpen

De lente is volop in het land. Ideaal om samen met uw trouwe viervoeter naar een hondenspeeltuin te trekken. Dit jaar kwamen er acht nieuwe hondenspeeltuinen bij in Antwerpen. In juni opent nog een tijdelijke hondenspeeltuin aan het Droogdokkenpark.

Wat te doen in de paasvakantie in Antwerpen?

Bezoek DIVA museum voor diamant met kinderen. U kan op vele plaatsen gezellig picknicken, naar de film, een concert meepikken of paaseieren opduiken. De Tulpenpluk sluit het paasweekend in geur en kleur af.

Bloemen plukken op de Tulpenpluk
1|7
1|7
1|7
1|7
1|7
1|7
1|7
Portret van Mohamed El Bachiri
Première theaterstuk ‘Een Jihad van liefde’

Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen van 22 maart 2016. Hij verwerkte zijn verdriet in de ontroerende tekst ‘Een Jihad van liefde’. Kom naar de première van de theaterbewerking in Rataplan.

Een hond bijt op een tak.
Telenet Antwerp Giants

Oefenen met een stemcomputer

Op 26 mei gaat u weer stemmen voor de verkiezingen. Voor heel wat mensen zal dat via een stemcomputer gebeuren. Hebt u nog nooit zo'n computer gebruikt of wilt u nog eens oefenen? Dan kan u terecht op een oefensessie.

Man springt in het water aan het MAS
Schrijf in voor de Fun Race, triatlon voor beginners

Lijkt een triatlon u niet haalbaar door de grote afstanden? Dan hebben we goed nieuws. Tijdens het Triathlon Festival zwemt, fietst en loopt u minder dan een 1/8ste triatlon. En als u een team zoekt, wordt het nog haalbaarder.