Tom Cornille

Nieuws

Uitzicht op de werken aan de Scheldekaaien vanop het uitkijkpunt
Stadsdiensten op Pasen en paasmaandag

Op zondag 21 april (Pasen) en maandag 22 april (paasmaandag) zijn de meeste diensten van de stad Antwerpen gesloten. Op die dagen geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten.

Bloemen plukken op de Tulpenpluk
Een adviseur geeft advies in een woonkantoor.
Roos Mariën, projectcommunicator van Lantis
Start Oosterweelwerken Linkeroever in 3 fases

Wie weleens op de E17 richting Linkeroever of het Waasland rijdt, merkte het vast al: de werken voor de Oosterweelverbinding zijn nu écht gestart. Wat gebeurt er op dit moment en wat mag u dit jaar nog verwachten? Roos Mariën van ...

Springende jongen met zwembandjes
Speel-O-Rama 2019: maak het mee!

In de paas- en zomervakantie heet kinderfestival Speel-O-Rama alle kinderen van 7 tot 13 jaar welkom om zich (creatief) uit te leven. De splash-editie tijdens de paasvakantie zorgt voor speelplezier en waterpret. Tijdens de zomermaanden geniet je ...

Hond loopt onder band in hondenloopspeeltuin.
Acht nieuwe hondenspeeltuinen in Antwerpen

De lente is volop in het land. Ideaal om samen met uw trouwe viervoeter naar een hondenspeeltuin te trekken. Dit jaar kwamen er acht nieuwe hondenspeeltuinen bij in Antwerpen. In juni opent nog een tijdelijke hondenspeeltuin aan het Droogdokkenpark.

Wat te doen in de paasvakantie in Antwerpen?

Bezoek DIVA museum voor diamant met kinderen. U kan op vele plaatsen gezellig picknicken, naar de film, een expo meepikken of dansen voor het goede doel. De Tulpenpluk sluit het paasweekend in geur en kleur af.

1|7
1|7
1|7
1|7
1|7
1|7
1|7
Portret van Mohamed El Bachiri
Première theaterstuk ‘Een Jihad van liefde’

Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen van 22 maart 2016. Hij verwerkte zijn verdriet in de ontroerende tekst ‘Een Jihad van liefde’. Kom naar de première van de theaterbewerking in Rataplan.