Tom Cornille

Nieuws

Vrouw leest krant in Park Spoor Noord
Harmoniepark
Zo beschermt u zich tegen de hitte

Er wordt de komende dagen extreem warm weer voorspeld. Hitte kan zorgen voor negatieve gezondheidseffecten. Bovendien zijn sommige mensen gevoeliger voor de warmte. Hieronder vindt u tips om uzelf en anderen te beschermen.

Bezoekers op de expo Rootszoekers in de Loods van het Red Star Line Museum
Film en expo 'Rootszoekers'

Nog tot en met zondag 6 oktober loopt in de Loods van het Red Star Line Museum de tentoonstelling ‘Rootszoekers’. Op woensdag 26 juni kan u in het museum een documentaire bekijken rond hetzelfde thema.

Sinjor Circo: koorddansen op 60 meter hoogte

Zondag 23 juni wandelen koorddansers van Lyapunov tussen de Venezuelawoonblokken op Luchtbal. Op een hoogte van 60 meter! Probeer het daarna zelf, maar dan op de grond. Ook Ell Circo D'ell Fuego en een slangenvrouw halen straffe toeren uit.

Kleurrijke dansgroep op Borgerrio
1|4
Port of Antwerp Triathlon Festival: zwemmer komt aan de finish
1|4
Koorrdanser op Sinjor Circo
1|4
Man bekijkt LP's op Brocantwerpen
1|4
Wat te doen dit weekend in Antwerpen?

Topcompetitie op het Antwerp Triathlon Festival of duizelingwekkende koorddansacrobatie op Sinjor Circo. Trek er ‘s avonds op uit naar een avondmarkt, jogging of de Sinksenfoor. Of doe een nachtje door op de Bocadero-salsafuif.

Ria Pacquée in een park, reflectie in het water
een groep mensen doet aan yoga in het park
Zen in de zomer: gratis yoga en tai chi in het park

Helemaal ontspannen de zomer door? Dat kan met de gratis yoga en tai chi-sessies van Zen in de zomer. In verschillende Antwerpse parken kan u terecht voor ontspannende lessen in het groen. Ervaring heeft geen belang, iedereen is welkom!

De Bibliotheek Bist in Wilrijk
Papieren duif met vrijheidswens op
Schrijf uw vrijheidswens

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Antwerpen bevrijd werd. De stad wil de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levendig houden en doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom lanceert ze een bijzonder initiatief: deel uw vrijheidswens.

Kenny Werner en Grégoire Maret
Jazziconen brengen hommage aan Toots Thielemans

Toots Thielemans was enorm geliefd op Jazz Middelheim. U kan een eerbetoon aan deze grootse muzikant meemaken. Op de laatste festivaldag brengen Kenny Werner, Philip Catherine en mondharmonicaspeler Grégoire Maret een hommage.