Tom Cornille

Info

Stormschade? Gebruik het online formulier.

Doe niet-dringende meldingen (geen gevaar/geen gewonden) via het online stormformulier van de brandweer. Zo kan de telefoonlijn 112 vrij blijven voor de meest dringende oproepen.

Start

Nieuws

Ria Pacquée in een park, reflectie in het water

Borgerrio: het kleurrijkste festival van 't stad

Het gratis festival Borgerrio vindt plaats op 22 juni. Laat u verwennen met optredens, speel- en sportactiviteiten, een braderij, parade, rommelmarkt en een Low Tech Festival. Dakkamuzikanten, MC Lily en Sindicado Sonico geven alvast een voorsmaakje.

een groep mensen doet aan yoga in het park
Zen in de zomer: gratis yoga en tai chi in het park

Helemaal ontspannen de zomer door? Dat kan met de gratis yoga en tai chi-sessies van Zen in de zomer. In verschillende Antwerpse parken kan u terecht voor ontspannende lessen in het groen. Ervaring heeft geen belang, iedereen is welkom!

De Bibliotheek Bist in Wilrijk
Papieren duif met vrijheidswens op
Schrijf uw vrijheidswens

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Antwerpen bevrijd werd. De stad wil de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levendig houden en doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom lanceert ze een bijzonder initiatief: deel uw vrijheidswens.

Kenny Werner en Grégoire Maret
Jazziconen brengen hommage aan Toots Thielemans

Toots Thielemans was enorm geliefd op Jazz Middelheim. U kan een eerbetoon aan deze grootse muzikant meemaken. Op de laatste festivaldag brengen Kenny Werner, Philip Catherine en mondharmonicaspeler Grégoire Maret een hommage.

Vrouw kijkt naar haar laptop
5 tips om valse mails te herkennen

Kreeg u onlangs een e-mail van een zogenaamde bank die u vroeg om dringend geld te storten? Dan was u mogelijk het slachtoffer van phishing. Dit is online oplichting door valse e-mails of berichten. Met deze tips leert u valse e-mails herkennen.

Lopers tijdens Beeldig Lopen in Middelheimmuseum
Arthur Van Doren (veldhockeyspeler) gaat een tegenstander voorbij
Kom deze zomer kijken naar tophockey in Antwerpen.

Deze zomer komen de allerbeste nationale hockeyteams naar Antwerpen. Supporter mee tijdens het Europees kampioenschap hockey, de wedstrijden voor de Hockey Pro League of het Streethockey. Jongeren kunnen deelnemen aan hockeylessen op de buurtpleintjes.

1|5
AWV1|5
AWV1|5
1|5
1|5
Expo: zo zag de Kennedytunnel er 50 jaar geleden uit

50 jaar geleden ging de Kennedytunnel open. 10.000 mensen wandelden erdoor tijdens de officiële opening. In de Sint-Annatunnel kan u tijdens een gratis expo exclusieve archieffoto's en beelden van de toekomstige Scheldekruising bekijken.