Sigrid Spinnox

Info

Geef uw mening over deze website

Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts een tiental minuten. En met uw antwoorden kunnen we de werking van de website verbeteren.

Deelnemen

Nieuws

Comics Station Antwerp getest en goedgekeurd

Op 9 april opent Comics Station Antwerp. Een pretpark waar populaire Belgische stripfiguren tot leven komen én waar u van de hoogste indoorglijbaan ter wereld kan roetsjen. In dit filmpje testen een aantal durvers die al voor u uit.

Kinderen spelen in de natuur
Tips voor een geslaagde paasvakantie

Bijna paasvakantie! Is uw agenda nog leeg? Geen zorgen, er valt voldoende te beleven in en rond Antwerpen. Met deze tips gaat u een goed gevulde paasperiode tegemoet.

Campagnebeeld van de Ronde in Antwerpen
Locatie fietsbrug aan station Berchem
Plaatsing fietsbrug Berchem station: verkeershinder

Een kraan hijst op zaterdag 1 april de nieuwe fietsbrug over de Singel. Die vervolledigt de fietsostrade langs de spoorweg naar Mechelen. Opgelet: de Singel is het hele weekend afgesloten voor alle verkeer tussen de Posthofbrug en de Borsbeekbrug.

Shoppers in de Nieuwe Natie
Gezocht: kandidaten voor shoppingproject

Dit najaar kunnen starters en ondernemers hun winkelconcept of nieuwe producten uitproberen tijdens ‘de Nieuwe Natie’. Hebt u een goed idee en wilt u het eens testen in een tijdelijke winkel? Lees hier meer over dit shoppingproject.

Kat
Subsidie voor onvruchtbaar maken van uw kat

Katten die weggegeven of verkocht worden, moeten gesteriliseerd zijn en een chip hebben. Laat u uw kat onvruchtbaar maken? De stad betaalt een deel van de kosten terug. Voor castratie van een kater krijgt u 10 euro, voor sterilisatie van een ...

Ruben Van Gucht in koersoutfit
bloempotjes en plantentrays
Rivierenhofloop
Deurne is klaar voor de Rivierenhofloop

De Rivierenhofloop op zaterdag 20 mei 2017 belooft opnieuw een sportieve hoogdag voor Deurne te worden. Sportievelingen nemen die dag deel aan de meest familiale parkloop van 't stad.