Sigrid Spinnox

Info

Geef uw mening over deze website

Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts een tiental minuten. En met uw antwoorden kunnen we de werking van de website verbeteren.

Deelnemen

Nieuws

plannetje werken Turnhoutsepoort
Turnhoutsepoort afgesloten voor heraanleg

De werken aan de Noordersingel tussen de Stenenbrug en Turnhoutsebaan gaan van start. De Noordersingel en de grote kruispunten in die zone worden volledig heringericht. Dat betekent verkeershinder vanaf 27 februari tot eind december.

Wandelaars in Antwerps park
Krokusvakantie: een tip voor elke dag

Een gamefestival, kunstateliers voor kinderen, een ontmoeting met bekende YouTubers... Groot en klein hoeft zich tijdens de krokusvakantie niet te vervelen in Antwerpen. Liever de drukte ontlopen? Dat kan in een natuurgebied of zwembad.

Hanne en Beau testen Boem! Paukenslag in Museum Vleeshuis
Foodmarket
Dagen Zonder Vlees: nu met foodfestival

Op 1 maart start 'Dagen Zonder Vlees'; een campagne over de impact van onze voedingsgewoontes. Als smaakmaker kan u het weekend voordien naar een foodfestival. U kan er veel proeven en klaarmaken. Ontmoet foodies, bloggers en koks.

Boek een groendakadviseur

Zin om een groendak aan te leggen? Maar weet u niet goed waar te beginnen? Dankzij het EcoHuis kan u in 2017 een professioneel groendakadvies van VIBE aanvragen met een interessante korting.

Jeugdfilmfestival met Antwerpse film Storm

Kom met uw (klein)kinderen naar Het Jeugdfilmfestival, van 24 februari tot 5 maart. U kan er genieten van Storm. Dat is een fantastische avonturenfilm die zich afspeelt in het middeleeuwse Antwerpen.

kippen analyse ovam moestuin ecohuis
Test de bodem van uw moestuin of kippenren

Weet u of de bodem van uw tuin geschikt is om gezond groenten te kweken of kippen te houden? Dankzij een nieuw initiatief van de stad Antwerpen en OVAM heeft u daarover snel duidelijkheid. Vanaf 25 februari kan u immers in het EcoHuis en de ...

Twee kindjes helpen mee tijdens de Lentepoets
Lentepoets: 7 redenen om mee te doen

Maak uw straat klaar voor de zomer en doe mee aan de Lentepoets op zaterdag 6 mei. Antwerpenaars poetsen dan samen met hun buren de straat. U twijfelt nog? Lees dan deze zeven argumenten en schrijf u snel in.

Een ventilatierooster in de badkamer
Met deze 6 tips voorkomt u schimmel en vocht in huis

Heel wat mensen houden in de winter hun ramen dicht tegen de koude. Maar zo blijft ook schadelijk vocht binnen. Daarom is het belangrijk om ook in de winter uw woning goed te verluchten. Voorkom vocht en schimmel in huis met deze zes tips.

Ponton Steenplein
Start werken aan ponton Steenplein

Maandag 20 februari start de voorbereiding van baggerwerken aan de inham van het ponton Steenplein. Het ponton is vanaf dan vier weken afgesloten. Het Steenplein blijft wel toegankelijk.