Jonathan Ramael

Nieuws

Onderhoudswerken eID online

Op maandag 27 november worden tussen 11.45 en 12.30 uur onderhoudswerken uitgevoerd aan deze toepassing. Tijdens deze periode zal de toepassing niet beschikbaar zijn.

Schitterend Verlangen
Schitterend Verlangen brengt diamant naar het MAS

Schitterend Verlangen zorgt voor een stralende start van het diamantjaar. De expo in het MAS gaat over het verlangen van de mens naar status, macht, liefde en spiritualiteit. En over hoe dat verlangen tot uiting komt in dure objecten met diamanten.

Welke Antwerpse tips zou u aan toeristen geven?

'Ask Antwerp' is een nieuwe onlinetoepassing waarbij bezoekers tips en antwoorden krijgen van Antwerpenaars. Weet u wat er beweegt in de stad? Wil u uw ervaringen delen met bezoekers? Dan is Ask Antwerp iets voor u.

Lego constructies met poppetjes
Weekendje Antwerpen: onze tips voor 24-26 november

Leer iets over kruiden en drukpersen op de Dag van de Wetenschap. Trek uw warme jas aan voor een wandeling door het district. Zak af naar Hobokense cafés voor coole blues. Ook fans van Lego en sociale film moeten dit weekend in Antwerpen zijn.

Afscheid aan de Schelde
Tewaterlating van asurnen aan de Scheldekaai mogelijk

Antwerpen is de eerste stad in Vlaanderen waar bewoners asurnen van overledenen te water kunnen laten vanop de oever van een rivier. Vanaf eind november staat op de kaai achter het Loodswezen aan de Schelde een infrastructuur voor de tewaterlati...

jobstudente bij stad Antwerpen
Jobstudenten gezocht voor 2018

Waterrat of babbelkous, krachtpatser of handige harry? Stad Antwerpen zoekt jobstudenten voor de periode van januari tot en met juni 2018. Bekijk alle vacatures. Solliciteren kan tot en met 3 december.

beeld uit de film 'Manchester by the sea'
Festival van sociale films

Houdt u van films en documentaires met inhoud? Dan mag u het festival ‘7dagen sociale film Antwerpen’ niet missen. Het programma is een goudmijn met de beste sociale films ter wereld.

Rachid leidt je rond in de vernieuwde DE Studio

DE Studio op het Mechelseplein is het creatieve hoofdkwartier van Antwerpen. Hier zijn kinderen en jongeren toeschouwer én kunstenaar. Van je eigen film uitzenden in een cinemazaal tot theater maken: in dit jongerenkunstencentrum kan het ...