Jonathan Ramael

Nieuws

Afscheid aan de Schelde
Tewaterlating van asurnen aan de Scheldekaai mogelijk

Antwerpen is de eerste stad in Vlaanderen waar bewoners asurnen van overledenen te water kunnen laten vanop de oever van een rivier. Vanaf eind november staat op de kaai achter het Loodswezen aan de Schelde een infrastructuur voor de tewaterlati...

jobstudente bij stad Antwerpen
Jobstudenten gezocht voor 2018

Waterrat of babbelkous, krachtpatser of handige harry? Stad Antwerpen zoekt jobstudenten voor de periode van januari tot en met juni 2018. Bekijk alle vacatures. Solliciteren kan tot en met 3 december.

beeld uit de film 'Manchester by the sea'
Festival van sociale films

Houdt u van films en documentaires met inhoud? Dan mag u het festival ‘7dagen sociale film Antwerpen’ niet missen. Het programma is een goudmijn met de beste sociale films ter wereld.

Rachid leidt je rond in de vernieuwde DE Studio

DE Studio op het Mechelseplein is het creatieve hoofdkwartier van Antwerpen. Hier zijn kinderen en jongeren toeschouwer én kunstenaar. Van je eigen film uitzenden in een cinemazaal tot theater maken: in dit jongerenkunstencentrum kan het ...

Reuzenrad op Winter in Antwerpen
9 tips tegen woninginbraak

Elke dag zijn er in België 200 woninginbraken. Vooral in de winter neemt het aantal inbraken toe. Deze negen tips helpen u om uw woning eenvoudig te beveiligen.

Gratis infosessies duurzaam verbouwen in het EcoHuis

Het EcoHuis helpt u met gratis verbouwadvies en informatie over premies. Nog tot 13 december organiseert het Ecohuis infosessies over duurzaam verbouwen. Ingenieur Wouter Hilderson legt alvast uit wat 'BENOveren' is, ofwel beter renoveren.