Tom Cornille

Nieuws

bouwplannen
Gratis tickets voor Bouw en Reno

In Antwerp Expo kan u naar de bouw- en renovatiebeurs. Ook stad Antwerpen heeft er een stand. U krijgt er advies over bouwen, verhuren en premies. Antwerpenaars kunnen gratis naar de beurs. Lees hier hoe u een gratis duoticket krijgt.

Ijsberen in zwemvijver Deurne
kinderen in de bibbus
Lezen is plezant in de nieuwe bibbus

In de nieuwe bibbus vinden kinderen veel meer dan boeken. De bus heeft een gezellige voorleesruimte en zelfs een filmzaaltje. Deze rijdende bibliotheek brengt leesplezier aan kinderen van zo’n 770 klassen.

Stook niet met hout

Stoken met hout veroorzaakt roet, fijnstof en andere schadelijke stoffen. Die zijn slecht voor de luchtkwaliteit en voor uw gezondheid.

Herman Selleslags in Fotomuseum
Herman Selleslags over 'Selleslags pakt uit'

De Antwerpse fotograaf Herman Selleslags (77) fotografeerde zowel grote popsterren als toevallige passanten en gebeurtenissen in Antwerpen. Het Fotomuseum toont een selectie uit zijn werk. "Op straatfotografie werd lang neergekeken."

Simulatiebeeld ontwerp IJzerlaan
Antwerp Pateekesweek en Antwerp Chocolate Week
Laugh now, kunstwerk van Banksy
De uitdagende straatkunst van Banksy

De Britse kunstenaar Banksy is een unieke straatkunstenaar. Over zijn identiteit is weinig geweten, maar zijn werken zijn wereldberoemd. U kan in de Stadsfeestzaal nu de expo ‘The Art of Banksy’ gaan bekijken.