Tom Cornille

Nieuws

Breakdancer doet een handstand tijdens een dance-battle
Win een duoticket voor Unbreakable 2019

Op zaterdag 21 en zondag 22 september halen de beste breakdancers ter wereld hun coolste moves boven op Unbreakable. Een niet te missen dance event - dit jaar op de Groenplaats - waarvoor we een exclusief VIP duoticket weggeven!

Vertelfestival 'Wonderwoud' in het Rivierenhof
Vertelfestival 'Wonderwoud' in het Rivierenhof

Op zondag 22 september 2019 van 13 tot 18 uur vindt het gratis vertelfeest Wonderwoud plaats in het Rivierenhof. Een bonte bende vertellers, woordtovenaars en muzikanten trekt het Wonderwoud in. Tussen de bomen en in tenten rond het Sprookjeshuis ...

Ontmoet De Rode Ridder op de Kasteelfeesten in Ekeren

Zaterdag 21 september vinden de Kasteelfeesten in Ekeren plaats. Geniet in en rond Kasteel Veltwijck van theater, muziek, vuurwerk en een riddertoernooi. Johan De Rode Ridder viert er zijn 60e verjaardag met onder meer Demoniah, Merlijn en Bahaal.

Wintervuur 2018
Vacatures voor Wintervuur 2019

Wintervuur 2019? Dat is 1 week lang muziek, circus en theater aan het Lobroekdok. Om de komende editie onvergetelijk te maken zoeken wij technische, administratieve en creatieve mensen met goesting in avontuur. Een job voor even, een ervaring vo...

een fossiele haaientand
1|6
een archeologische vondst
1|6
drie archeologische vondsten
1|6
Een aquamanile, een kruikje in de vorm van een dier dat gebruikt werd om de handen te wassen
1|6
kleipijpen beeldje, wikkelkindje’ in de vorm van een ingebakerd Christusfiguur
1|6
man aan het opgraven
1|6

Ontdek uw sport tijdens de Maand van de sportclub 2019

Weet u niet goed welke sport u wil beoefenen? Of bent u nog op zoek naar uw ideale sportclub? Grijp dan uw kans… en uw sportschoenen! Tijdens de Maand van de sportclub in september kan u bij veel sportclubs een gratis training volgen.

Twee mensen op een dak met moestuintjes besproeien de planten
Gratis infosessies duurzaam verbouwen

In het najaar kan u in het EcoHuis terecht voor infosessies om uw woning duurzaam en energiezuinig te verbouwen. De sessies zijn gratis, maar u moet wel op voorhand inschrijven.

Dien uw duurzaam project voor Antwerpen in voor 1 oktober.
Enkele beelden uit de Wonderkamer van Wouters en Hendrix
Wonderkamer II: Wouters & Hendrix

Katrin Wouters en Karen Hendrix, het duo achter de originele juwelen van Wouters & Hendrix, bouwden een expo voor de Wonderkamer van het Diamantmuseum DIVA. Daarin tonen ze wat hen inspireert.