Gianni Camilleri

Nieuws

Twee vrouwen kijken naar winterse etalage
Winkel in december elke zondag in de binnenstad

De winkels in de binnenstad zijn elke zondag in december open. Zo krijgt u de tijd om een ideale outfit of een origineel cadeau te vinden. Van een exclusieve gin tot posters van de ZOO en een zitzak met Rubens. Met deze tips vindt u snel wat u zoekt.

Bommeke! in de Wezenberg

Op 15 en 16 december kan u 24 uur lang komen bommekes springen en deelnemen aan knotsgekke activiteiten in de Wezenberg. Wie deelneemt aan dit openingsfeest, steunt Special Olympics in het teken van de Warmste Week.

Muntstukken van 1 euro
Geen nieuwjaarsfooien voor stadsmedewerkers

In het personeelsreglement van de stad Antwerpen staat dat stadsmedewerkers geen geld als geschenk mogen vragen of aanvaarden. Dit betekent dat ook vuilnisophalers geen nieuwjaarsfooien mogen vragen of aanvaarden.

Projectleider Sam Elinck van textielfestival 'Krijg de Klere'
Kom naar textielfestival 'Krijg de Klere'

Hebt u een broek of trui die niet meer past? Gooi ze niet weg, maar geef ze aan De Collectie. "Zaterdag 15 december ontdek je tijdens het textielfestival ‘Krijg De Klere’ alles over duurzame mode”, zegt Sam Elinck van ...

2 shoppende dames met kerstgeschenk
Wat te doen dit weekend in Antwerpen?

Trek uw wollen trui aan en duik in de winkeldrukte. Bezoek een kerstmarkt of winterfoor. Koop geschenkjes op een ruil- en weggeefbeurs. Ook de Scheldecross of het zwemfeest in de heropende Wezenberg zijn erg leuk om te doen.

Twee acteurs uit Over water in de Antwerpse haven

Cadeaus in toeristisch infopunt in Centraal Station

Passeert u het Centraal Station? Kijk eens binnen in het vernieuwde toeristische infopunt. U bent er welkom voor toeristische tips of een stadsplan. Of koop er een leuk souvenir, zoals een Antwerpse koffiemok, een sleutelhanger of streekproducten.