Sigrid Spinnox

Nieuws

Ingestorte gebouwen en hulpdiensten aan de Paardenmarkt
Explosie Paardenmarkt: bereikbaarheid omgeving beperkt

De hele nacht hebben de hulpdiensten doorgewerkt op de Paardenmarkt. Daar zijn gisterenavond drie appartementsgebouwen ingestort na een ontploffing. Meerdere andere gebouwen in de omgeving liepen schade op. 14 gewonden zijn naar het ziekenhuis ...

Ai Weiwei stelt zijn foto's tentoon in het FotoMuseum

In het FotoMuseum kan u een solotentoonstelling bezichtigen van kunstenaar Ai Weiwei. Deze Chinese activist groeide uit tot een van 's werelds belangrijkste kunstenaars. In zijn werk klaagt Ai Weiwei misstanden aan, vaak met een gevoel voor ironie.

Districtshuis Borgerhout, Moorkensplein 1, 2140 borgerhout

Belgunique: koop en steun lokale creatievelingen

'Belgunique' is een onlineplatform voor ateliers uit het hele land. Als u er iets koopt, steunt u lokale creatieve ondernemers. In Berchem opende het platform ook een winkel met handgemaakte producten. Onze videoreporter Sam ging langs.

Proef de lekkerste gebakjes tijdens de Pateekes Week

De Antwerp Pateekes Week zet de patissiers, koffiehuizen en tearooms in de kijker van 2 tot en met 11 februari. U kan nu al een pateekespas kopen bij een van de deelnemende zaken. Die kost 10 euro en bevat 10 bonnetjes die u voor allerhande ...

Organiseert u een speelstraat in de paasvakantie?

Wil u dat de kinderen uit uw straat eens veilig op straat kunnen spelen? Organiseer dan een korte of lange speelstraat met spelmateriaal en subsidie van Stadsmakers. Terwijl de kinderen spelen kan u gezellig babbelen met de buren.

kruispunt Sint Bernardsesteenweg-Schoonselhoflei
bouwplannen
Gratis tickets voor bouw & reno

In Antwerp Expo start op 13 januari de bouw- en renovatiebeurs. Ook stad Antwerpen heeft er een stand. U krijgt er advies over bouwen, verhuren en premies. Antwerpenaars kunnen gratis naar de beurs. U hoeft enkel uw gratis duoticket te downloaden.

2 mensen in gesprek
Een lichtblauwe cloudbike
Cloudbike lanceert 300 nieuwe deelfietsen in Antwerpen

Voortaan kan u in Antwerpen ook een van de 300 deelfietsen gebruiken van Cloudbike. Dit is een aanvulling op het Velo-systeem en focust vooral op occasionele gebruikers. Gebruik de Cloudbike-app om een fiets te zoeken, lenen en betalen.