Tom Cornille

Nieuws

Kinderen op zebrapad
Wordt u ook een maat op straat?

Het verkeer zou veel aangenamer zijn als iedereen hoffelijk is tegen elkaar. Daarom lanceert Politie Antwerpen de Maat op straat-actie. Samen met 108 Antwerpse scholen zoeken ze zoveel mogelijk maten op straat. Lees hier hoe u er ook ...

Citaat op Straat
Samen genieten van gezellige Boekstart-hoekjes in de Antwerpse bibliotheken
Warmathon Antwerpen
Schrijf u in voor de Warmathon in Antwerpen

Schrijf u in voor de Warmathon en maak van Antwerpen de warmste stad van Vlaanderen. Op vrijdag 21 december kan u op Linkeroever mee lopen, stappen of joggen voor het goede doel dat u zelf kiest.

3|6
3|6
3|6
3|6
3|6
3|6
Gratis activiteiten in Antwerpen

Veel voorstellingen, musea en activiteiten zijn gratis. Neem een blik achter de schermen in een Kringwinkel. Doe een koopje op het Strip- en Boekenplein aan Permeke. Bezoek een kunstexpo in het Zuiderpershuis of een barokconcert op de Dageraadplaats.

European Open: toptennis in de Lotto Arena

De European Open is het grootste tennistornooi van België. In de Lotto Arena ziet u toppers als Diego Schwartzman, Richard Gasquet en Milos Raonic. Stadsreporter Annelies sloeg een balletje met Sabine Appelmans en tornooidirecteur Dick Norman.

Geslaagd openingsweekend voor Smaakmeesters

Heel wat Antwerpenaars, bezoekers en toeristen lieten zich afgelopen weekend verrassen door het lekkers van meer dan 100 Smaakmeesters. Ook beginnen watertanden? Het culinaire evenement Smaakmeesters loopt nog tot en met woensdag 31 oktober.

Stad meet grondwaterpeil met slimme meters

Een van de nadelen van de prachtige zomer was de extreme droogte. “Om beter op de gevolgen van droogte in te spelen, starten we een groot onderzoek naar al het water in de stad”, vertelt Ronny Van Looveren van Stad Antwerpen.

Ontdek barokke pracht in Museum Mayer van den Bergh

De expo ‘Barokke pracht in een huiselijk kader’ leidt u langs de barokke schilderijen, beeldhouwwerken en tekeningen van het Museum Mayer van den Bergh. Met werk van barokke meesters als Cornelis de Vos, Jacob Jordaens en Jan Breughel.

Heropening Wezenberg op 5/11

Maandag 5 maart sloot Olympisch zwemcentrum Wezenberg de deuren voor een grondige renovatie. Maandag 5 november opent het zwemcentrum opnieuw. Exact 8 maanden werd er met man en macht gewerkt aan de Antwerpse Wezenberg en het resultaat mag er zi...