Victoriano Moreno

Nieuws

Stadsloket en loket vreemdelingenzaken in Deurne vandaag gesloten
Strip- en boekenplein
Wat te doen dit weekend in Antwerpen?

Doe koopjes op het Strip- en boekenplein. Laat u bedwelmen door pittige gitaarmuziek. Trakteer uzelf op een uitstap naar het fotomuseum. Ouders met kinderen beleven veel pret met de Sint en op de Kunstendag voor kinderen.

Haardvuur
Vermijd best stoken met hout

Als u hout verbrandt, komt er roet en fijnstof vrij. Dat is schadelijk voor uw gezondheid en de luchtkwaliteit. Daarom is het niet aangeraden om met hout te stoken.

Evy Kinoo, projectleider bij Ag VESPA
Wegenwerken in Antwerpen

Hier vindt u elke week een update van de belangrijkste wegenwerken in Antwerpen. Deze week worden er hoogspanningskabels over de R2 getrokken en is er beperkte hinder aan de Minister Delbekelaan en de Tijsmanstunnel.

Man in groententuin, composthoop op de voorgrond
Composteren met uw buren

Zoekt u een ecologische manier om uw tuin- en keukenafval kwijt te raken? Dankzij de compostbakken, het materiaal en een opleiding van de stad kan u zelf composteren. Harry Van den Bergh startte zo een buurtcomposthoop in het Groen Kwartier.

boodschappentas in stof
Tips voor minder afval thuis

Afval is slecht voor het milieu en onze gezondheid. Ieder kan op zijn manier helpen om de afvalberg te verkleinen. 8 tips om bij u thuis minder weg te gooien.

Heiwerken
Heiwerken aan de kaaien vroeger klaar

De allerlaatste heiwerken aan de Ledeganckkaai zijn afgerond. Dit is goed nieuws voor omwonenden, want het einde van de werken was eerst voorzien voor midden december.