Tom Cornille

Nieuws

Verklein mee de afvalberg met FC Minder Afval

Wil u ook uw steentje bijdragen om de afvalberg te verkleinen? Sluit u dan aan bij het team van FC Minder Afval en probeer om 100 dagen lang met minder afval te leven. Elke week krijgt u tips die u daarbij helpen. Manon toont u alvast de hare.

Weg met verkeersbord dat begin van de lage-emissiezone (LEZ) aanduidt.
Freelancer werkt aan computer.
Freelancers gezocht

De stad Antwerpen zoekt freelancers video, fotografie, copywriting, dtp, grafische vormgeving en digitale media. Interesse? Kom dan naar de infovergadering op maandag 9 december. U kan zich kandidaat stellen tot donderdag 7 januari om 9 uur.

Vuurwerk boven de Schelde

Koop bij een Antwerp's Most Brilliant-juwelier

Antwerp’s Most Brilliant helpt u zoeken naar een juweel of diamant. Alleen juweliers die aan kwaliteitsnormen voldoen, krijgen dit kwaliteitslabel van Stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre. Gerhild Kirchner is er é...

Twee vrouwen lachen naar elkaar op de meir, kerstboom op de achtergrond
GECORO-leden in gesprek met stadsbouwmeester Christian Rapp tijdens een GECORO.
Zetelen in de GECORO? Stel uw kandidatuur

De stad is op zoek naar deskundigen om deze legislatuur te zetelen in de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening. Bent u deskundige op één van de gewenste vakdomeinen? Tot en met 31 december 2019 kan u uw kandidatuur indienen.

Klein meisje met grijze muts en sjaal houdt hartjeslolly vast
Winters Geluk, een gratis winterwonderland voor iedereen

Winters Geluk strijkt dit jaar neer op Linkeroever, waar de Boeienweide het decor vormt voor een gratis winterwonderland met feeërieke acts en optredens van BlitZ, Jo Vally en 2 Fabiola. Dj Dimitri Vantomme sluit de avond af met foute feestmuziek.