Tom Cornille

Nieuws

Red Star Line museum
Oproep interviewers voor Red Star Line

Het Red Star Line Museum zoekt veldwerkers die verhalen optekenen. Die verhalen gaan over mensen die gevlucht zijn als kind. Sollicitanten hebben best zelf een migratieachtergrond, een vluchtverleden of affiniteit met het thema ‘vluchten a...

Spelende kinderen op Bar Brilschans
Laatste vakantieweekend met Bar Brilschans

Bar Brilschans, de groenste zomerbar van Antwerpen, is er weer. Van 24 tot en met 27 augustus is er plezier voor groot en klein in het Berchemse Brilschanspark. Muziekoptredens, kinderanimatie of lekker relaxen met vrienden en familie: dit zijn ...

kinderen in de klas
Gezocht: vrijwilligers in het onderwijs

Heeft u wat vrije tijd en werkt u graag met kinderen? Dan is vrijwilligerswerk in het onderwijs misschien iets voor u. Tijdens een van de infoavonden komt u er meer over te weten. Hier leest u alvast een greep uit het aanbod.

Plonsplezier in openluchtzwembad De Molen
Kom verkoeling zoeken in de openluchtzwembaden

De zomer is in het land. Wie verkoeling zoekt, kan terecht in één van de twee Antwerpse openluchtzwembaden: De Molen op Linkeroever en zwemvijver Boekenberg in Deurne. Frisse waterpret onder de blote hemel!

Comptoir Sucrier, winnaar Het Schoonste Gebouw 2015
Werner De Dobbeleer (VSV)
Honden met hun baasjes
Cursus 'met een hond in de stad'

U woont in de stad en hebt een hond? U wilt graag bijleren over zijn gedrag en hoe ermee om te gaan? Volg dan in september een gratis cursusreeks.

Claire Mertens aan het Steen
“Kom eens langs Infopunt het Steen”

Vanaf volgend jaar wordt het Steen grondig verbouwd. “Wie nu al wil weten hoe het Steen er gaat uitzien, moet zeker een bezoek brengen aan het infopunt het Steen”, zegt Claire Mertens van Visit Antwerpen.

tijdelijk parkeerverbod - parkeerverbodsbord
Bollekesfeest