Tom Cornille

Nieuws

Win een familieticket voor GRUWELIJKE RIJMEN

Op zaterdag 28 oktober kan u in het Zuiderpershuis naar de première van de jeugdfilm GRUWELIJKE RIJMEN. Meteen ook het hoogtepunt van het feestweekend voor de lancering van jeugdfilmorganisatie JEF. Met uw A-kaart maakt u kans op een ...

Smaakmeestersroute Eilandje
Warmathon Antwerpen - Music for Life
Loop u warm voor meer dan 1000 goede doelen

Ook dit jaar organiseert Studio Brussel de Warmste Week in de week voor Kerstmis. Net als vorig jaar kan u in Antwerpen meelopen met de Warmathon en zo meer dan 1000 goede doelen steunen. Dit jaar loopt u op een nieuw parcours doorheen het Stadspark.

Borsbeeksebrug
werf Londenbrug
Rubenshuis
Barokjaar: koop nu tickets voor de expo’s

Op 19 oktober start de ticketverkoop van het grote barokfestival. Van juni 2018 tot januari 2019 kan u naar prikkelende expo’s en evenementen rond Rubens en barok. Reserveer nu al tickets voor de grote tentoonstellingen.

Mestizo Arts Festival
Weekendje Antwerpen: onze tips voor 20-22 oktober

U kan dit weekend naar toptennis of een diamantexpo. Combineer lekker eten met andere pret op foodfestival Brilliant Foodies, tijdens Smaakmeesters of met het filmontbijt Ciné Pistolé. En voor geen geld gaat u naar een artistiek ...

Antwerp Streetboys
Cijfer van de week: 10

Bent u al fan van de Antwerp Streetboys? Dat is een voetbalploeg van mensen die in erg moeilijke omstandigheden leven. De ploeg bestaat 10 jaar en is een straf succesverhaal. 10 weetjes over deze enthousiaste ploeg.

Schitterend Verlangen
Schitterend Verlangen brengt diamant naar het MAS

Schitterend Verlangen zorgt voor een stralende start van het diamantjaar. De expo in het MAS gaat over het verlangen van de mens naar status, macht, liefde en spiritualiteit. En over hoe dat verlangen tot uiting komt in dure objecten met diamanten.