Dave Van Laere

Vliegend college komt naar de wijken

Het nieuwe districtscollege stelt zich aan u voor en nodigt u uit voor een gesprek en een drankje. Op zes avonden in februari 2019 kunt u in uw buurt terecht voor een kennismaking. 

Het districtscollege komt naar u toe!

Het nieuwe districtscollege van Antwerpen stelt zich aan u voor en nodigt u uit voor een gesprek en een
drankje. Met de start van de nieuwe legislatuur maakt het districtscollege een meerjarenplanning op. Dit
doet het college niet alleen. Tijdens een van de Vliegende colleges kunt u mee nadenken en suggesties
geven over projecten in uw wijk.

Stel hier uw vraag of geef een suggestie

Om de avond vlot te laten verlopen en u gedetailleerde info te bezorgen kan u reeds op voorhand uw ideeën of vragen inzenden via onderstaand formulier. Dit is geen verplichting.

Start

Waar en wanneer ?

In elke postcode is een Vliegend college voorzien. Hier kan het college ingaan op specifieke buurtvragen. U bent uiteraard ook van harte welkom op een andere locatie in het district. Inschrijven is niet nodig. We heten u welkom van 20 tot 22 uur. 
 

  • Den Bell | Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen                                     dinsdag 12 februari 2019
  • Districtshuis Antwerpen | Arenbergstraat 7, 2000 Antwerpen                  dinsdag 19 februari 2019
  • CC Ter Schelde | Fromentinstraat 2, 2050 Antwerpen                               woensdag 20 februari 2019
  • Bibliotheek Permeke | De Coninckplein 26, 2060 Antwerpen                   donderdag 21 februari 2019
  • CO Luchtbal | Columbiastraat 110, 2030 Antwerpen                                 maandag 25 februari 2019
  • CO Nova |  Schijfstraat 105, 2020 Antwerpen                                             dinsdag 26 februari 2019
     

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het team Participatie van het district Antwerpen.
Mail naar participatie.2000@antwerpen.be of bel naar 03 338 33 10.
 

3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Ignace Vanden Bulcke

ps de startknop werkt niet; maar hier mijn reactie een van mijn bekommernissen is dat we ook in 2000 Antwerpen een probleem hebben met de verkeersveiligheid. Er lijken geen regels meer te bestaan: de fietsers rijden overal op het voetpad, ook als er nauwelijks plaats is, in de wandelzones rijden ze niet stapvoets, veel fietsen hebben geen licht. Op het fietspad langs de Schelde in Antwerpen 2000 rijden pedelecs soms 40 km/uur en elektrische fietsen 25 per uur waar 15 per uur een maximum zou moeten zijn gezien de drukte .Voor de auto's: de max 30 per uur binnen de leien wordt niet gerespecteerd en volgens mij ook nooit gecontroleerd.Zeker op de Leien wordt hard gereden, soms +50 km/u en is er nooit controle. Laat ons voor alle weggebruikers eens duidelijk de basis afspraken herhalen en dan ook laten respecteren. Daarmee wordt Antwerpen centrum nog aangenamer en veiliger om te wonen en te wandelen.

Jouw avatar
Lennert Alaerts

Dag Ignace. De startknop werkt zeker maar misschien is deze browsergevoelig. We controleren het even. We geven u bij deze wel graag de rechtstreekse link mee. Kwestie dat u al uw vragen zeker kan doorgeven voor een vliegend college bij u in de buurt. Mvg, Lennert http://antwerpen.mserver.made4it.be/SWO/index.php/123316?lang=nl

Jouw avatar
Manu Timmers

Ignace, Voor zover ik mij herinner vallen de leien NIET in de 30km-zone maar begint die zone aan de leien. Die zone is vnlk. bedoelt om het verkeer wat te temperen richten oude stad (AKA stadskern) en de leien vallen daar niet onder. Dus daar geld de normale regel voor bebouwde kom (zijnde 50Km/u). Wat controle o/d leien betreft... euh er hangen toch overal camera's en flitspalen? En hou op om nog meer regeltjes af te dwingen, het is zo al erg genoeg in de stad. Een beetje verdraagzaamheid en vooral U minder druk maken over kleinigheden zal deugd doen.

Dit artikel is gedeeld door