Fietser aan de Schelde Noortje Palmers

Kies uw korting om slim en voordelig in en naar Antwerpen te rijden

Woont u in of rond Antwerpen? Dan hebt u heel wat mogelijkheden om zich slim in of naar de stad te verplaatsen. Geef uw wagen af en toe een snipperdag en vraag vóór 11 december 2017 uw Slim naar Antwerpen-korting aan. 

Extra voordelig

Dankzij de Slim naar Antwerpen-korting rijdt u extra voordelig met de bus, tram, (deel)fiets, deelauto, e-step of deelscooter. Zo bent u op elk moment mobiel én bouwt u mee aan een vlotter bereikbaar en groener Antwerpen. 

Vraag uw korting aan

Op korting.slimnaarantwerpen.be ontdekt u vóór 11 december 2017 alle Slim naar Antwerpen-kortingen. Zo kan u de bus, tram, (deel)fiets, deelauto, e-step of deelscooter extra voordelig uittesten.

Meer info

korting.slimnaarantwerpen.be
slimnaarantwerpen.be

3 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
1966Nancy

Blijkbaar, is dit niet bedoeld voor medewerkers die in het verre Kalmthout (2920) wonen, want wij kunnen geen aanvraag indienen. Nochtans proberen ook wij, uit het verre noorden dagelijks ons steentje bij te dragen..................

Jouw avatar
geertvielfont

Blijkbaar behoren bv. Mortsel en Boom niet tot de 'gelukkige' buurgemeenten. Kunnen jullie even duiden waarom?

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Geert, de buurgemeenten zijn gekozen op basis van de hinderkaarten. De meeste werven vinden nu plaats in het noorden, noordoosten, oosten en westen van de stad. En dus zijn de inwoners van deze gemeenten het sterkst geïmpacteerd door de vele werken. Daardoor is ook gekozen om de voordelen en kortingen tijdens deze campagne enkel voor die gemeenten beschikbaar te maken. Dat kan bij toekomstige campagnegolven wel veranderen afhankelijk van de hinder op dat moment. De gemeente Morstel is opgenomen in de lijst buurgemeenten.

Dit artikel is gedeeld door
Auto
65100+