Groendak voorbeeld Ecoverbo

Infosessies EcoHuis: 5 vragen over duurzaam verbouwen beantwoord

Overweegt u een renovatie van uw huis? U wil misschien zonnepanelen, een zonneboiler, groendak of dakisolatie plaatsen? Het EcoHuis helpt u op weg met gratis infosessies. 

De sessies zoomen telkens 2 uur in op een onderwerp. Ze zijn gericht op de praktijk en u krijgt een antwoord op veelgestelde vragen.

Deze 5 vragen en antwoorden kunnen we u alvast meegeven:

1. Wat is BENOveren?

BENOveren is eenvoudigweg goed renoveren. Met aandacht voor duurzaamheid en comfort. Maar ook energiezuinig, en met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Kom er alles over te weten tijdens de infosessies BENOveren in februari en maart.

2. Zijn zonnepanelen nog een interessante investering?

Ja, in heel wat gevallen is het nog steeds een goed idee om uw geld in zonnepanelen te steken. U hoort er meer over in de infosessies PV-installatie in maart en juni.

3. Mijn dak, groendak?

Er zijn veel mogelijkheden om een groendak te maken. Tovert u mee een grijs stukje stad om tot een brok levende natuur? Krijg alle praktische tips tijdens de infomomenten aanleg van een groendak in maart en juni.

4. Is dakisolatie de eerste prioriteit?

Het antwoord op die vraag is makkelijk: ja. Als uw dak niet geïsoleerd is, gaat er heel wat warmte, en dus energie, door verloren. Hoe u de isolatie correct plaatst, komt u te weten op de infosessies isoleren in april

5. Wat is een zonneboiler?        

De panelen van een zonneboiler lijken soms erg op die van een PV-installatie. Een zonneboiler zorgt echter enkel voor warm water. Op die manier kan u ook veel energie besparen. Hoe werkt dat? U hoort het op het infomoment zonneboiler in juni


Meer info

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door