Plonsplezier in openluchtzwembad De Molen Walter Saenen

Kom verkoeling zoeken in de openluchtzwembaden

De zomer is in het land. Wie verkoeling zoekt, kan terecht in één van de twee Antwerpse openluchtzwembaden: De Molen op Linkeroever en zwemvijver Boekenberg in Deurne. Frisse waterpret onder de blote hemel!

1. Openluchtzwembad De Molen

Openluchtzwembad De Molen op het Sint-Annastrand is een klassieker. In het grote zwembad is de temperatuur constant 28 graden. Aangenaam warm! De allerkleinsten plonzen in een gerenoveerd kinderbad. Tussen het zwemmen door kan u zonnen op de ligweide. Achteraf kan u picknicken op het strand of genieten van een drankje in een café op de dijk.

Extra avondopeningen in juli en augustus
In De Molen kan u tijdens de zomervakantie vier avonden extra lang zwemmen en genieten van een extra activiteit in het zwembad. Deze vier pop-upavondopeningen vinden enkel plaats als het mooi weer is, de exacte data liggen nog niet vast. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste info, schrijf u dan in op de mailinglist.  

Zwembad De Molen

  • open van zaterdag 13 mei tot en met zondag 17 september 2017
  • Wandeldijk 40, Linkeroever
  • openingsuren en tarieven: surf naar de infofiche


Met uw A-kaart

Neem uw A-kaart mee, want u kan aan de zuil een punt sparen. Hebt u een A-kaartbon 10 punten bij mekaar gespaard? Die kan u aan de kassa van zwembad De Molen omruilen voor een gratis zwembeurt.

Zwemmen in zwemvijver Boekenberg

2. Zwemvijver Boekenberg

In het Boekenbergpark zwemt u letterlijk in de natuur. In de 73 meter lange ecologische zwemvijver (de grootste van Europa!) zitten geen geen chloor of chemicaliën. Op warme zomerdagen beleeft u hier een zalige zwemervaring. Ook met uw kinderen kan u er terecht, want er is ook een kinderbad met een diepte van 50 centimeter.

Zwemvijver

  • open van 14/5 tot en met 17/9/2017
  • Boekenbergpark, Van Baurscheitlaan, Deurne
  • openingsuren: zie infofiche
  • gratis

Goed om weten
Op drukke momenten wordt er 'blokzwemmen' ingevoerd. Dan nemen elk kwartier 150 bezoekers een frisse duik. Na 15 minuten moeten alle bezoekers het water verlaten en mogen 150 andere bezoekers binnen. Terwijl u wacht, geniet u op de ligweide naast de vijver van de zon.

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door