Stad Antwerpen

Scooty: deelscooter in Antwerpen

Bent u op zoek naar een snel vervoersmiddel om de stad te doorkruisen? Met de elektrische deelscooter Scooty is het vanaf de week van 19 juni mogelijk.

Gebruikers van Scooty reserveren een scooter via hun smartphone. De scooters hebben geen vaste standplaats. U plaatst de scooter op uw eindbestemming. De volgende gebruiker weet via de app op welke locaties er beschikbare scooters staan. Verplaatsingen binnen de stad verlopen dan ook gemakkelijk, zonder dat u tijd verliest met zoeken naar een parkeerplaats.

De scooters zijn volledig uitgerust met een helm en toebehoren. Het huren kost 25 cent per minuut. Later dit jaar worden er ook abonnementsformules en prepaid minuutpakketten aangeboden.

Voorwaarden

U moet minstens 21 jaar oud zijn om gebruik te maken van het systeem. U moet ook een autorijbewijs of een rijbewijs voor brommers klasse B hebben. De betaling gebeurt via kredietkaart.

Scooty biedt gratis initiaties aan voor onervaren gebruikers.

Meer info en inschrijven

www.scootysharing.be

8 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Wilchris

Electrische scooters zijn geluidsarm, iets positief ook positief zien .. graag!

Jouw avatar
Schepef

Door wie, waar en hoe gebeurt het opladen van van de elektrische scooters.

Jouw avatar
JoshgunKhaligzade

wel beetje duur 0,25 per min :-(

Jouw avatar
MarianneH

Ik heb er al één zien voorbij snorren en vrijwel geluidsloos... wou er meteen ééntje kopen en lees nu dat ze te huur zijn, ook niet slecht... vraag me ook wel af zoals Schepef hierboven wie en waar ze opladen...tof initiatief in elk geval !

Jouw avatar
Stad_Antwerpen

Beste Marianne en Francois, voor meer info over het opladen kunnen jullie terecht bij Scooty zelf. Dit kan via het contactformulier op de website of via mail naar info@scootysharing.be.

Dit artikel is gedeeld door