een condensatieketel als verwarmingsbron

Verwarming - GEANNULEERD

Is uw verwarmingsinstallatie 10 jaar oud? Dan is er al een grote kans dat u nodeloos veel geld opstookt. En kan u misschien beter uw installatie geheel of gedeeltelijk vervangen.

Stad Antwerpen neemt noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het EcoHuis Antwerpen is daarom van vrijdag 13 maart 2020 tot en met 4 april gesloten (einddatum onder voorbehoud).

Laat u goed informeren over de vele mogelijkheden die bestaan om uw woning te verwarmen.  Zo vermijdt u verrassingen, doorprikt u verkooppraatjes en maakt u betere keuzes. Tegelijk zorgt u voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort. 

Voorkennis is niet nodig. Technische aspecten worden meegegeven in mensentaal door een ervaren architect. Hij geeft u onafhankelijk advies over de voor- en nadelen van toestellen en technieken. Hij illustreert alles met zowel goede als slechte praktijkvoorbeelden.

Wanneer

DagUur
Donderdag 26 maart 2020 - GEANNULEERD19 - 21 uur

Praktisch

  • gratis
  • inschrijven verplicht via ecohuis@antwerpen.be
  • EcoHuis Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout

Meer infosessies

In het EcoHuis vindt u nog meer infosessies om duurzaam te verbouwen. Benieuwd naar het volledige aanbod, kijk dan op deze pagina.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van het EcoHuis

Dit artikel is gedeeld door