Stadsfeestzaal Sigrid Spinnox

Kom shoppen in de Nieuwe Natie

In Shopping Stadsfeestzaal loopt het tijdelijke shoppingproject de Nieuwe Natie. Op de tweede verdieping vindt u allerhande winkeltjes van ambitieuze jonge ondernemers. Ideaal voor een origineel eindejaarscadeau.

Het tijdelijke shoppingproject loopt nog tot eind maart. Dit zijn de ondernemers die van december tot januari hun producten voorstellen. In februari en maart treden heel wat nieuwe ondernemers aan.

Belgian Blenders

Bent u een koffieliefhebber? Maak dan kennis met het nieuwe en exclusieve merk van Belgische koffie: Belgian Blenders.

Dans l'Assiete du Cycliste

Voor fietsbenodigdheden moet u bij 'Dans l'Assiete du Cycliste' zijn. Naast accessoires en designfietsen bieden ze fietskleding aan die het comfort en de veiligheid van de fietser verhogen.

A.RM Jewelry

Handgemaakte juwelen vindt u bij A.RM Jewelry. Gericht op vrouwen vanaf 25 jaar.

HYGGE

Wie baby- en kinderspullen nodig heeft, kan terecht bij HYGGE. Decoratie, spelletjes en boeken, kleding, babyuitzet en kleine meubeltjes... Als het voor de kroost is, moet u bij HYGGE zijn.

Candy Factory

De snoeper vindt zijn gading bij Candy Factory. Naast klassiekers als M&M, Chewing Gum en Lollipops vindt u specialiteiten uit Japan, Amerika en Europa.​

Loulou João

Kiest u liever zelf de illustratie op uw t-shirt of pet? Loulou João borduurt zijn illustraties en ontwerpen op allerhande voorwerpen. Een uniek en persoonlijk kleinood is het resultaat.

El Gusto Loco

Les uw dorst lessen met de ambachtelijke frisdrank van El Gusto Loco. Waterkefir en shrubs zijn de twee eigenzinnige soorten dranken die El Gusto Loco aanbiedt.

Marlière

Marlière voorziet uw garderobe van betaalbare high fashion en zet daarbij in op gracieuze design en stuks die meer dan één seizoen meegaan.

Fils et Papa

Vaders en zonen moeten voor hun kleding bij Fils et Papa zijn. Fils et Papa biedt hemden en accessoires alleen per twee aan, in een vader-zoon pakket. Perfect voor mama's mannen.

Bezoek aan de Nieuwe Natie

Onderneemster Laurentine ging alvast voor u een kijkje nemen in de Nieuwe Natie.

Meer info

Lees alles over de Nieuwe Natie.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
nick.vanabbenij

Klinkt alvast super!

Dit artikel is gedeeld door