Jeroen Meus en Martha voor 'Het recept van mijn leven'

Stem voor het boek ‘Het recept van mijn leven’

Het boek ‘Het recept van mijn leven’ maakt kans op een publieksprijs. Het staat vol herinneringen en recepten van onder meer Jeroen Meus, Will Ferdy, Robbe De Hert en nog 21 anderen. Breng uw stem uit voor dit mooie boek.

Het Zorgbedrijf lanceerde ‘Het recept van mijn leven’. Het boek bevat 24 verhalen van bekende en minder bekende mensen over gerechten vol herinneringen. Met anekdotes van tv-kok Jeroen Meus, de 102-jarige Martha Katz en zanger Will Ferdy. Verhalen van filmmaker Robbe De Hert, mama Gerdje Verheyden van Slongs Dievanons en andere klanten die in hun potten laten kijken.

Stem voor het boek

Het is niet zomaar een kookboek. Het is als een levensverhaal, met thema’s als kinder- en jeugdjaren, karakter, liefde, grijs- en wijsheid. ‘Het recept van mijn leven’ is genomineerd voor de publiekstrofee van de Dag van de Zorg. Stem voor 12 maart voor dit zorgverhaal.

Korting

  • Tijdens de Week van de Zorg (12 - 18 maart) geldt een verminderde prijs: 19,95 in plaats van 21,95 euro. 
  • Het boek is te koop in de dienstencentra en woonzorgcentra of in de webwinkel met gratis thuislevering.

Dag van de Zorg op 18 maart

U kan bij heel wat sociale organisaties een kijkje nemen tijdens de Dag van de Zorg. Bij Zorgbedrijf Antwerpen kan u 10 locaties bezoeken, zoals dienstencentra en woonzorgcentra.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door