supporters WK Victoriano Moreno

Weekendje Antwerpen: onze tips voor 15-17 juni

Trap het WK af in een van de fandorpen. Supporter op het eerste Port of Antwerp Triathlon festivalt. Verder dit weekend: Sinksenfoor, circustoeren, een barokexpo, jazz en een romantische zonsondergang.

WK Rusland in Antwerpen

vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni, Scheldekaaien aan de busparking en park Spoor Noord bij de overdekte bar, Antwerpen, gratis

Voetbal kijken is veel leuker samen met andere supporters. Vanaf dit weekend kan u terecht in het fandorp aan de Scheldekaaien en in park Spoor Noord voor alle matchen van het WK.
WK op groot scherm in Antwerpen

Jazzkroegentocht

vrijdag 15 juni, vanaf 20 uur, Sint-Andrieswijk en Schipperskwartier, Antwerpen, gratis

Back Back

Wandel van een zwoele saxofoon op een terras naar lustige swing in een bruine kroeg. Cafés in de Sint-Andrieswijk en in het Schipperskwartier programmeren live jazz van lokale oorsprong.
Jazzkroegentocht

Laatste weekend Red Star Line

vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni, van 10 tot 17 uur, Red Star Line Museum, Montevideostraat 3, Antwerpen, gratis/6/8 euro

Het Red Star Line Museum sluit enkele maanden voor een opfrisbeurt. Leef dit weekend nog even mee met de passagiers die met de Red Star Line naar Amerika reisden.
Red Star Line Museum

Smullen van Bus-Kruid

vrijdag 15 en zaterdag 16 juni, van 16 tot 24 uur, zondag 17 juni van 11 tot 20 uur, park Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, Ekeren, gratis

Op dit culturele foodtruckfestival spelen kruiden een hoofdrol. Kies uit vis, vlees, koosjer of halal, geniet van het artistieke programma en voor kinderen is er muziek en theater.
Festival Bus-kruid

Barok in het groen

vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni, van 10 tot 21 uur, Middelheimmuseum, Middelheimlaan 61, Antwerpen, gratis

Experience Traps expo

‘Experience Traps’ is de barokexpo van het Middelheimmuseum. U ziet er werk van kunstenaars als William Forsythe, Bruce Nauman en Dennis Tyfus. Maak in het park een wandeling langs de barokke installaties.
Experience Traps

Sinksenfoor

vrijdag 15 juni van 15 tot 2 uur, zaterdag 16 juni van 14 tot 2 uur, zondag 17 juni van 14 tot 0 uur, Spoor Oost, Noordersingel, Borgerhout, gratis met betalende attracties

Plezier maken, zwieren, gillen en smullen. Op de Sinksenfoor natuurlijk! Beleef de sensatie van een pretpark en de gezelligheid van een volkscafé op het grote terrein Spoor Oost.
www.antwerpen.be/sinksenfoor

Gloeiende zonsondergang

vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni,  dijk naast Sloepenweg, Antwerpen, gratis

zonsondergang bij Zomer Van Antwerpen Thomas Dhanens

Zoek een plaatsje uit op de tribune en geniet van de schitterende kleuren van een Antwerpse zonsondergang op de Schelde. Kom gerust al wat vroeger om te aperitieven of uw lief te kussen.
Tribune Zonsondergang

Lezen voor een prikje

zondag 17 juni, van 10 tot 16 uur, De Coninckplein 25, Antwerpen, gratis

Trek voor tweedehands Jommekes, Hugo Claus, sciencefiction of romans naar het Strip- en Boekenplein. Hoe vroeger u gaat, hoe groter het aanbod. Onderhandelen is toegestaan.
Boekenplein

Triatlonfestival

zondag 17 juni, van 9 tot 18.30 uur, Eilandje, Antwerpen, gratis tot 70 euro

Triatlonfestival

Met een kwarttriatlon, een funrace, verschillende kinderwedstrijden en de enige echte Worldcup wordt de eerste Port of Antwerp Triathlon een knaller van formaat. 
www.antwerptriatlon.be

Sinjor Circo

zondag 17 juni, vanaf 13 uur, Willem Elsschotstraat aan de bib, Antwerpen-Linkeroever, gratis

De dames van Lady Cocktail zwieren aan de trapeze alsof het niks is. Madam Circo, een gezellig terras en een dj op wieltjes doen de rest.
Sinjor Circo

​Gratis yoga in openlucht

zondag 17 juni, 9.45 uur, grasveld aan de Middelheimlaan in Wilrijk, gratis

Zondag is het de internationale yogadag. In Antwerpen kan u midden in het groen een gratis groepsles volgen in stretchen en ontspannen. Registreer nu uw aanwezigheid

Bereikbaarheid

Gebruik fiets, openbaar vervoer of een park-and-ride. Of combineer vervoerswijzen op slimnaarantwerpen.be.

Sinksenfoor
1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Martine.vanovermeire

Link voor registratie Yogadag werkt niet

Dit artikel is gedeeld door