3 collega's van stad Antwerpen voor het MAS

“Als trotse Antwerpenaar werk ik graag mee aan een aantrekkelijk Antwerpen”

Jaarlijks hebben we meer dan 500 vacatures en opdrachten in verrassend verschillende sectoren. Iedereen kan solliciteren, of je nu veel of iets minder ervaring hebt. Deze 3 young potentials weten er alles van.

Lies staat voor het MAS

Lies (24) studeerde Industriële Wetenschappen (Bouwkunde) aan Universiteit Antwerpen en startte in 2017 bij Stad Antwerpen: “Ik leid als ingenieur investeringsprojecten voor de ‘publieke ruimte’ zodat de Antwerpenaar kan genieten van aangename, toegankelijke en veilige straten en pleinen. Zo coördineerde ik de aanleg van verschillende fietsstraten in het centrum van de stad. "Wat mijn job interessant maakt, is de verscheidenheid aan projecten. Elk project leidt tot nieuwe ontmoetingen, ervaringen, en situaties die een verschillende aanpak vragen. Zo, en via opleidingen, kan ik me blijven ontwikkelen. Door de flexibele uren kan ik ook al eens langer middagpauze nemen om met collega’s te lopen. Ik koos voor een job bij de stad omdat ik wil bijdragen aan de leefomgeving, mobiliteit en duurzaamheid in de stad. Mee kunnen werken aan de toekomst van Antwerpen, daar doe ik het voor."

Benoit staat voor het MAS

Benoit (28) studeerde Autotechnologie aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Hij startte in 2016 bij de stad als expert automechanica: “In het Voertuigencentrum zorgen we ervoor dat de stadsvoertuigen veilig kunnen rondrijden in Antwerpen. Concreet doe ik diagnoses aan voertuigen en voer ik herstellingen uit. Dat kan gaan om een defect licht aan een tractor of de opbouw van een vuilniswagen. De stad bezit meer dan 1000 voertuigen, van vrachtwagens tot hoogtewerkers naar elektrische dienstwagens. Doordat ik met zo veel verschillende voertuigen werk en regelmatig in contact kom met verschillende diensten, blijft mijn job gevarieerd en uitdagend. Ik leer elke dag nieuwe dingen bij. Ook de flexibiliteit en werkzekerheid zijn een meerwaarde. Als trotse Antwerpenaar werk ik bovendien graag mee aan een aantrekkelijk Antwerpen."

Youssef staat voor het MAS

Youssef (25) studeerde Sociaal Werk aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Hij volgde voor zijn opleiding een stage bij de stad en startte er in 2018 als begeleider van werkervaringsklanten: "Als Antwerpenaar wil ik me inzetten voor alle inwoners van de stad. Na mijn eerste ervaring bij de stad als stagiair wist ik dat ik er mijn carrière wilde opbouwen. Ik begeleid nu mensen uit kansengroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ondersteun hen tijdens hun sociaal tewerkstellingstraject. Tijdens dat traject werken ze bijvoorbeeld als administratief medewerker, keukenhulp of klusser. Zo versterken ze hun competenties en bereiden ze zich voor op een vaste job. Mee kunnen bouwen aan hun toekomst, dat geeft me voldoening. Daarnaast krijg ik een goede ondersteuning van mijn collega’s, kan ik me via opleidingen blijven ontwikkelen en is er een goede werk-privébalans door een flexibele uurregeling."

Wil jij net zoals hen Antwerpen nóg straffer maken? 

Maak van de stad jouw werkplek. Vind jouw uitdaging op antwerpen.be/jobs

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door
Jobs
Jobs
466000+