Deelnemers aan Het Groot Dictee in de bibliotheek Youtube

Guy Mortier en Sigrid Spruyt presenteren ‘Het Groot Dictee Heruitgevonden’

Zin om uw taalvaardigheid te testen? Doe op 7 december mee aan Het Groot Dictee Heruitgevonden, een speelsere vorm van het Groot Dictee Der Nederlandse Taal. Guy Mortier presenteert het dictee in bib De Poort, Sigrid Spruyt in diamantmuseum DIVA.

'Het Groot Dictee Heruitgevonden' vindt op 7 december plaats in meer dan 60 bibliotheken tegelijk. Bib De Poort in Berchem doet mee als enige Antwerpse bibliotheek. Omwille van het beperkte aantal plaatsen, is inschrijven noodzakelijk.

Sigrid Spruyt en Guy Mortier

In Berchem neemt Humo-icoon en programmamaker Guy Mortier de presentatie voor zijn rekening. In de nieuwe leeszaal van het diamantmuseum DIVA presenteert oud-nieuwsanker Sigrid Spruyt het dictee. Omdat de bibliotheek van het Antwerpse ModeMuseum tijdens de renovatiewerken tijdelijk onderdak vond bij DIVA, bundelen beide musea de krachten voor de organisatie van het dictee op deze locatie.

Meer info

Het Groot Dictee Heruitgevonden
vrijdag 7 december om 19.30 uur

  • Bibliotheek De Poort, Willem Van Laarstraat 15, Berchem: volzet, mail naar bib.depoort@antwerpen.be en schrijf u in op de wachtlijst.
  • Diamantmuseum DIVA, Suikerrui 17-19, Antwerpen-Centrum: schrijf u in.

gratis

2 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
marleen.dedonder@skynet.be

Leuk initiatief !

Jouw avatar
Melania

Tof

Dit artikel is gedeeld door
Cultuur
143000+