Luisterverhaal in de voetgangerstunnel Stad Antwerpen

Ontdek het Antwerpse luisterverhaal

Wist u dat er waterwezens in Antwerpen leven? Ze zijn hier al zo lang de stad bestaat. Kom luisteren naar het verhaal 'Brieven aan Bijou' van waterwezen Portico en zijn grote liefde Bijou tijdens Winter in Antwerpen op verschillende locaties. 

Nieuw dit jaar 

Het Antwerpse luisterverhaal 'Brieven aan Bijou' is helemaal nieuw en werd samen met het Geluidshuis gemaakt. U volgt het waterwezen Portico dat de liefde van zijn leven, Bijou, ontmoet. Het enige probleem is dat Bijou geen waterwezen is, maar een mens ...

2 locaties

Tijdens Winter in Antwerpen ontdekt u het verhaal in de voetgangerstunnel en de spiegeltent op het Steenplein. Wandel elke dag langs de prachtige illustraties in de tunnel en luister via de audioguides op deze momenten:  

  • Voetgangerstunnel:8 tot 21 december: woensdag, zaterdag en zondag tussen 12 en 18 uur. 22 december tot 6 januari (kerstvakantie): elke dag tussen 12 en 18 uur.
  • Spiegeltent: elke dag tussen 12 en 17 uur. 

Luister online 

Beluistert u het verhaal graag op voorhand of wilt u thuis nagenieten? U vindt het online op de website van Winter in Antwerpen of via de app van het Geluidshuis vanaf 8 december.

Meer info 

Winter in Antwerpen
Van 8 december 2018 tot en met 6 januari 2019
www.winterinantwerpen.be 
gratis 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door