Arenberg bar

Chef catering Arenberg

In het hart van Antwerpen draait de Arenbergschouwburg op volle toeren.  Zowel artiesten, crew als personeelsleden kijken ernaar uit om er achter de schermen van jouw eerlijke en gezonde gerechten te genieten. Als chef catering wordt jij de drijvende kracht achter de keuken.

Wat doe je?

  • Je stelt een menukaart op waarbij je zorgt voor een evenwichtig en afwisselend assortiment. Hierbij houd je eveneens rekening met het seizoensaanbod en met economische overwegingen.
  • Je bepaalt zelf de recepten en bereidingswijzen.
  • Je berekent de benodigdheden en maakt hiervoor bestellingen op.
  • Je ontvangt en controleert leveringen op kwaliteit en hoeveelheid, je zorgt voor retouren en maakt de inventaris op.
  • Je superviseert de mis en place en de bereidingen.
  • Je coördineert alle activiteiten vanuit de keuken: lunches, diners, banketten en buffetten.
  • Je beheert de volledige werking van de keuken; bewaring en opdiening van gerechten en voedingsmiddelen, reglementering rond hygiëne, afvalverwerking en veiligheidsnormen.
  • Je stelt de personeelsplanning op voor je keuken en maakt uurroosters.
  • Je stuurt de jobstudenten die je ondersteunen in de keuken op een motiverende manier aan tot hard werken en veel leren.
  • Je volgt trends en nieuwe technologieën op en je bezoekt vakbeurzen.
  • Je geeft advies m.b.t. investeringen in keukenmateriaal.

Wat verwachten we van je?

  • Koken is je passie en je houdt van een gezonde en creatieve keuken met veel groenten en seizoensgebonden producten.
  • Je bent gastvrij en communicatief. 
  • Je denkt probleemoplossend en kan onverwachte situaties de baas.
  • Je bent ultraflexibel naar werkuren toe: je werkt enorm vaak ’s avonds en in weekends.  In drukke periodes bouw je soms uren op die je in luwe periodes kan opnemen.
  • Waarden zoals duurzaamheid en diversiteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je Nederlands en Engels zijn goed.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

  • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in de catering- en of horecasector, als chefkok en/of in een coördinerende functie. Een opleiding als kok is een pluspunt.
  • Je voldoet aan de sollicitatievoorwaarden.  

Solliciteer uiterlijk op 5 augustus

Hittealarm!

Dit artikel is gedeeld door
Jobs
Jobs
483000+