vijf muzikanten op één fiets

Bezoek deze 4 pleinen tijdens Antwerpen Autovrij

Kom op zondag 15 september naar Antwerpen Autovrij, een feest dat in het teken staat van een betere en duurzame mobiliteit. De Antwerpse binnenstad is dan autoluw en op 4 pleinen is het feest.

1. Trappersplein

Het Operaplein is het startpunt voor de wandeling en fietstocht die u langs Instagramwaardige plekjes brengt. Post uw mooiste foto’s met #antwerpenautovrij en maak kans op één van de Clarys-fietstassen. Het reglement voor de wedstrijd vindt u op www.slimnaarantwerpen.be. Op het Operaplein vindt u verder alles voor de fiets: een grondig onderhoud voor uw stalen ros bijvoorbeeld, of advies over de aankoop van een elektrische fiets.

2. Genietplein

Zin in een drankje of een portie popcorn van een rollergirl? Of even uitrusten op de tonen van de motojukebox terwijl uw (klein)kinderen de speeltuin onveilig maken? Het kan allemaal op de heraangelegde Scheldekaaien. Vergeet niet om een foto te nemen bij de mobiliteits-photobooth!

3. Straffetoerenplein

Zak af naar de Hanzestedenplaats voor een stevige portie BMX, freerunning en eenwielerstunts. Kijk met verstomming naar de spectaculaire shows om 11, 14 en 16 uur. Of leer het zelf tijdens doorlopende workshops.

4. Ontdekplein

Nieuwsgierig naar de allernieuwste vervoertrends? Wil u weten of uw auto de lage-emissiezone nog binnen mag? Altijd al eens aan het mobilteitsrad van fortuin willen draaien? Op de Groenplaats vindt u naast informatie ook allerlei slimme wieltjes. Rep u naar het testparcours om slimme mobiliteit aan den lijve te ondervinden.

Meer info

Binnenstad
zo 15/9
gratis
www.slimnaarantwerpen.be/antwerpen-autovrij

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!
Dit artikel is gedeeld door
A-nieuws
A-nieuws
43000+