tekst met afbeelding van virus

Sportlocaties, zwembaden en uitleendienst gesloten tot en met 19 april

Omwille van de noodzakelijke en strikte maatregelen, te nemen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, zijn alle stedelijke sporthallen, zwembaden en onze uitleendienst al zeker gesloten tot en met 19 april.

Een van de maatregelen om de verspreiding van het virus te vertragen, is de sluiting van alle sportinfrastructuur (sportlocaties en zwembaden) tot en met zondag 19 april.

De sportactiviteiten die op deze locaties gepland werden tijdens deze periode, kunnen dan ook niet doorgaan. 

 

Sportaanbod in de zomer

Op dit moment bekijken we of (en hoe) het sportaanbod in de zomer kan georganiseerd worden, zowel voor de Antwerpse Sportweken (voor kinderen van 3 tot en met 16 jaar) als voor Sport en Beweeg Mee (sportaanbod vanaf 18+). Dit hangt af van de coronamaatregelen die de komende weken genomen worden.

Ga voor de meest recente informatie over dit aanbod regelmatig kijken op volgende pagina's:

Uitleendiensten

Ook onze uitleendiensten voor sportmateriaal zijn al zeker gesloten tot en met zondag 19 april. U kan dus ook tijdelijk geen sportmateriaal ontlenen.

Verwante info:

5 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
Wout Vandekerckhove

Chloor dood toch bacteriën? Ik zie het probleem niet meteen? Bovendien is het niet meer dan een griep. Hoeveel gaan er jaarlijks daaraan dood?

Jouw avatar
Lander Messiaen

1) Het gaat dan ook om een virus, geen bacterie. 2) Seizoensgrip heeft een sterftecijfer van 0.1% terwijl Covid-19 momenteel een sterftecijfer heeft van 3.5% Om even wat mythes te doden ;)

Jouw avatar
Tony Van Meirvenne

Worden de abonnementen dan ook met 3 weken verlengd?

Jouw avatar
Astad Contactcenter

Beste Tony, er wordt bekeken welke tegemoetkomingen er mogelijk zijn. Hou zeker deze pagina in de gaten voor de meest recente informatie.

Jouw avatar
Danny Gillis

Er moet toch een regeling kunnen zijn voor beperkt gebruik van het zwembad. Enkel mensen met een abonnement, of op maandag enkel mensen die hun rijksregister nr eindigt op 1&2, dinsdag 3&4,.... Zolang er geen drukte is, zie ik niet dat er een risico is

Dit artikel is gedeeld door
Sporting A
Sporting A
624000+