Welkom!

Antwerpen.be maakt gebruik van cookies. Aan de hand van die cookies verzamelt en analyseert Antwerpen.be informatie over uw bezoek. Genieten van een optimale A-ervaring? Bevestig met alle cookies toestaan. Stel voorkeuren in en bepaal welke informatie u met Antwerpen deelt. Houd er rekening mee dat bepaalde media enkel beschikbaar zijn indien u de cookies ervan aanvaardt. Antwerpen.be bewaart cookievoorkeuren. U kan ze aanpassen via cookies beheren. Meer weten? Raadpleeg onze Cookieverklaring. Antwerpen.be waardeert uw vertrouwen en wenst u een verrijkende surfervaring toe!

DAKkan: Deurnsebaan - Cuisine Clandestine (19/9)

Een volledig verzorgd meergangen-diner op een verborgen locatie op hoogte met optredens van Gregory Frateur (Dez Mona), Pieter Theuns (Baroque Orchestration X) en Vitalski (nachtburgemeester). 

Cuisine Clandestine organiseert pop-up diners op onverwachte, verborgen locaties in en rond Antwerpen, opgeluisterd met optredens van bekende en minder bekende artiesten. Voor deze (eerste) editie strijken wij neer op het dak van een industriële loods in Merksem. De crew van Keukentuig voorziet u gedurende de avond van verschillende gerechten en drankjes.

Tussen de gangen door kunt u genieten van optredens van Dez Mona-frontman Gregory Frateur; leider van Baroque Orchestration X Pieter Theuns; en meesterverteller Vitalski.

Wat eten we?

Eten op buitengewone locaties vereist een buitengewone logistieke operatie. Om die reden is Cuisine Clandéstine genoodzaakt om één menu aan te bieden, met de keuze tussen een vegetarisch of vlees (voor het volledige menu). Het diner bestaat uit 5 gangen, maar wat er precies op het menu staat is een verrassing. Wij kunnen tegemoet komen aan de volgende dieetwensen: noten-allergie, allergie voor vis en schaaldieren, en glutenintolerantie. Neem vooraf contact op met de organisatie als u vragen heeft. De drank is inbegrepen in de prijs. We werken met een open bar, maar omwille van het corona-virus mogen we enkel aan tafel bedienen. U bereikt het dak in principe per trap, maar er is een lift aanwezig voor mensen die slecht (of niet) ter been zijn 

Voor cuisine clandestine gelden dezelfde regels als voor reguliere horecazaken. Bij het onthaal en op het dak kunt u de handen ontsmetten. U word ontvangen en door een van onze medewerkers naar uw tafel begeleid. Mondmaskers zijn verplicht tenzij u aan de tafel zit, en de bediening is aan tafel. Aan de hand van de inschrijvingen zullen wij een lijst van de aanwezigen en de tafelschikking bijhouden in geval van controle na besmetting. 

Wat moet dat kosten?

De all-in kostprijs van het diner, alle drankjes en de optredens bedraagt 75 euro per persoon.

Praktisch

  • 75 euro.
  • Zaterdag 19 september.
  • Maximaal gasten.
  • Je gaat aan tafel om 18.00 uur, het einde is voorzien rond 21.30 uur.
  • Er is een lift om op het dak te geraken.
  • Draag een mondmasker.
  • Volg de voorschriften ter plekke om het event mee coronaproof te houden.
  • Reserveer je ticket via deze link.
  • Adres: Deurnsebaan 65, 2170 Merksem.
Dit artikel is gedeeld door
DAKkan, het tweejaarlijks dakenfestival dat meer wil doen met Antwerpse daken.
DAKkan
14900+