Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

X

Informatie

Uw rijksregisternummer vindt u steeds op uw paspoort.
Het is een 11-cijfer nummer dat bestaat uit volgende opmaak: xx.xx.xx-xxx.xx

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

389 gebruikers volgen dit kanaal.

Tulpenweide

"Mijn oma verdient die tulp echt"

Aan wie en waarom zou u een tulp willen schenken? De kinderen uit het zesde leerjaar van school Noordland in Zandvliet dachten daar over na want zij doen mee aan de Tulpenpluk.

boom
Picknick bij de buren

Picknick en theater in Berendrecht

Toneelgezelschap 'Luxemburg' nodigt iedereen uit om te komen picknicken op het plein Viswater in Berendrecht. Daarna kan u een leuke kindervoorstelling of kortfilm kiezen.

Tulpenweide Berendrecht

Geschiedenis van de tulpen in de polderdorpen

Tot midden vorige eeuw was de tulpenkweek in de voormalige polderdorpen een bedrijfstak en vond er een kermisgebeuren plaats bij de oogst. Tijdens de tulpenpluk herleeft dit stukje geschiedenis in het district.

De Kroeme Riek
Senioren sporten !
Buitenspeeldag

Kom mee buiten spelen!

Elke laatste woensdag voor de paasvakantie is het Buitenspeeldag. Alle kinderen en tieners zijn op 1 april welkom om een hele namiddag te komen spelen. Plein Viswater staat dan vol met spelmateriaal. Monitoren houden een oogje in het zeil.

Kurt en Hugo kijken uit naar de nieuwe buurttuin

Vergeten groenten in buurttuin Molengeest

Vrienden Kurt (75) en Hugo (81) kijken uit naar de start van 'De Vergeten Groenten', de nieuwe buurttuin naast Dienstencentrum Molengeest. De senioren gaan er vergeten groenten kweken, zoals aardperen of warmoes. Die willen ze samen met ...

Rioleringswerken Antwerpsebaan in Berendrecht

Vanaf maandag 23 februari voert een aannemer in opdracht van Rio-Link rioleringswerken uit aan de Antwerpsebaan, van de Schouwvegerstraat tot garage Kerschot. De werken duren ongeveer 5 weken.

mensen poetsen hun straat

Lentepoets: "Ik overtuigde veertig mensen in mijn straat"

Haal uw borstel, blik, spons, trekker en ander poetsgerei boven. Zoals elk jaar poetsen Antwerpenaars eind april samen met hun buren hun straat. Kris Delanoeije (40) deed vorig jaar voor het eerst mee en vertelt waarom hij dat zeker opnieuw doet.

meer laden