Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

X

Informatie

Uw rijksregisternummer vindt u steeds op uw paspoort.
Het is een 11-cijfer nummer dat bestaat uit volgende opmaak: xx.xx.xx-xxx.xx

District Ekeren

District Ekeren

614 gebruikers volgen dit kanaal.

velotronix

Stap op de cultuurshuttle richting Enter-festival

Tijdens het Enter-festival op zondag 26 april rijdt de Noorderlijn naar de drie verschillende cultuurlocaties in de drie verschillende districten. Deze culturele busrit brengt u naar de Luchtbal, Merksem en Ekeren. Zo geniet u volop van dit ...

Veltwijcklaan ter hoogte van verkaveling Rozentuin

Veltwijcklaan onderbroken

Van 9 tot en met 24 april koppelt de aannemer van verkaveling Rozentuin zijn riolering aan op de Veltwijcklaan. Hierdoor is de Veltwijcklaan ter hoogte van het Veltwijckpark versperd in beide richtingen.

zwembad groenenhoek

Langer zwemmen in de paasvakantie

Tijdens de paasvakantie houden verschillende zwembaden hun deuren langer open. U zwemt langer dan gewoonlijk in zwembaden Groenenhoek, Ieperman, De Schinde en Plantin Moretus. De andere stedelijke zwembaden zijn volgens de normale openingsuren geopend.

Hordeloper

Ekerse kampioenen gezocht!

Op 29 mei zet het district de Ekerse sportkampioenen van 2014 in de bloemetjes. Zette u het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie neer en denkt u in aanmerking te komen voor een huldiging? Stel u of iemand anders dan kandidaat ...

Zwembad De Schinde versierd voor valentijn

Zo ziet valentijn eruit in zwembad De Schinde

Wie valentijn op een originele manier wou inzetten, kon op vrijdag 13 februari terecht in zwembad De Schinde. Negenentwintig koppeltjes genoten er van een ontspannende zwembeurt in een romantische sfeer. Nadien kregen ze een glaasje bubbels en ...

mensen poetsen hun straat

Lentepoets: "Ik overtuigde veertig mensen in mijn straat"

Haal uw borstel, blik, spons, trekker en ander poetsgerei boven. Zoals elk jaar poetsen Antwerpenaars eind april samen met hun buren hun straat. Kris Delanoeije (40) deed vorig jaar voor het eerst mee en vertelt waarom hij dat zeker opnieuw doet.

Dorpsdag Ekeren

Doe mee aan Ekeren Bruist

De winkeliersvereniging Ekers Winkelcentrum organiseert in juni opnieuw Ekeren Bruist. Bent u winkelier of bent u lid van een vereniging? Schrijf u dan ook in voor deze dorpsdag.

Lopers

Loop 5 kilometer zonder stoppen

Hebt u al lang het voornemen om iets aan uw conditie te doen, maar lukt het niet alleen? Eind februari start een nieuwe reeks Start 2 Run. Na tien weken loopt u een afstand van vijf kilometer.

meer laden