Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

X

Informatie

Uw rijksregisternummer vindt u steeds op uw paspoort.
Het is een 11-cijfer nummer dat bestaat uit volgende opmaak: xx.xx.xx-xxx.xx

District Merksem

District Merksem

623 gebruikers volgen dit kanaal.

wegenwerken Schoten

Wegenwerken in Schoten: de gevolgen voor Merksem

Maandag 13 april start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met het vernieuwen van de N115 in Schoten. Die werken hebben ook gevolgen voor de bereikbaarheid van Merksem. Er komt een omleiding voor doorgaand verkeer.

Drie vrouwen, één grote oorlog

Oorlog is niet enkel een mannenzaak en toch hebben we de oorlog nog niet vaak door de ogen van een vrouw gezien. Deze theatervoorstelling Risk, brengt daar op donderdag 30 april verandering in. Beschouw het als een herkansing.

Picknick bij de Buren

Picknicken met theater en jeugdfilms

In de paasvakantie, op woensdag 15 april, wordt het speelpark in de Borrewaterstraat omgetoverd in een feestelijke picknickoase waar twee mooie theatertenten de show stelen. Toneelgezelschap Luxemburg trakteert op een drankje en verschillende ...

tentoonstelling vrouwenbesnijdenis
Geefkast Merksemdok

Geven en nemen: Merksemdok kiest voor een geefkast

Ook al eens spullen gehad die te goed zijn om weg te gooien, maar waar u zelf niets meer mee doet? U kan ze verkopen op een rommelmarkt, naar de kringwinkel brengen en vanaf nu ook in de geefkast van ontmoetingscentrum merksemdok zetten.

workshop graffiti jongerencentrum
Buitenspeeldag

Gezocht: marktkramers voor kinderrommelmarkt

Op woensdag 1 april kunnen kinderen weer volop buiten ravotten tijdens de buitenspeeldag in het Park Hof van Roosendael. Om een ruim aanbod te bieden, organiseert Jeugddienst Merksem ook dit jaar een kinderrommelmarkt. Zin om een kraampje te bemannen?

quiz cultuurraad

Terugblik quiz cultuurraad (foto's)

Zaterdag 28 februari ontmoetten negenentwintig quizploegen elkaar in het ontmoetingscentrum Merksemdok om deel te nemen aan een op en top Merksemse quiz. Voor elk puntje werd er gevochten. Een terugblik:

zomerkrant

Uw activiteit in de zomerkrant

Ook dit jaar maakt het district een zomerkrant. In dit blad krijgt u een overzicht van wat er allemaal te beleven valt in Merksem van juli tot en met september. Ook uw activiteit kan hierin verschijnen.

taalvrijwilligers

Anderstaligen zoeken lesgevers Nederlands

Elkaar ontmoeten en met elkaar communiceren, gebeurt vooral via taal. Als we allemaal verschillende talen spreken, dan wordt het moeilijk. Om anderstalige nieuwkomers zo goed mogelijk Nederlands te leren, zoekt ontmoetingscentrum Merksemdok naar ...

meer laden