Annuleren
Zoeken
×
  • Geen resultaten

    We konden voor de zoekopdracht geen resultaten vinden.

  • Aan het zoeken

    De resultaten voor de zoekopdracht worden verzameld.

X

Informatie

Uw rijksregisternummer vindt u steeds op uw paspoort.
Het is een 11-cijfer nummer dat bestaat uit volgende opmaak: xx.xx.xx-xxx.xx

Sporting A

Sporting A

510 gebruikers volgen dit kanaal.

Danspromenade

Warm u op voor de Danspromenade

Op zaterdag 4 april komt de Danspromenade opnieuw naar Antwerpen. Op heel wat verrassende locaties in de binnenstad kijkt u naar uiteenlopende dansdemonstraties. Haal ook zelf uw beste danspasjes boven. Deze video geeft u alvast een voorsmaakje.

Sporten en spelen op het Tampicoplein

Van 1 april tot en met 31 oktober kunnen kinderen genieten van massa’s leuke activiteiten op het buurtpleintje Tampicoplein. Alle activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig.

Sporten en spelen op het Elegastplein

Van april tot en met oktober kunnen kinderen genieten van massa’s leuke activiteiten op het buurtpleintje op het Elegastplein. Alle activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig.

Sporten en spelen op het Tirplein

Van april tot en met 28 mei genieten kinderen,van massa’s leuke activiteiten op het Tirplein. Alle activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig.

Sporten en spelen op het Krugerplein

Van april tot en met oktober kunnen kinderen genieten van massa’s leuke activiteiten op het buurtpleintje Krugerplein. Alle activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig.

Sporten en spelen in het Harmoniepark

Van mei tot en met oktober kan iedereen genieten van massa’s leuke activiteiten op het buurtpleintje Hamoniepark. Alle activiteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig.

Parkeren op de Gedempte Zuiderdokken
Organisator Pieter Dejaeger van Jumping Antwerpen

"De beste ruiters komen naar Antwerpen"

Eind april vindt de Jumping van Antwerpen plaats op de Scheldekaaien. "De jumping maakt deel uit van de Champions League van de ruitersport. De ruiters nemen deel met hun beste paard", zegt organisator Pieter Dejager.

Antwerp 10 Miles & Marathon
Antwerp Urban Trail

meer laden