A-kaartkorting voor een ‘originele’ Rubens!

Op zoek naar een uniek kerstcadeau? In de stadswinkel, het Rubenshuis en Bar Barok kan je nu terecht voor pennenzakken, rugzakken, shoppingtassen en zitzakken van niemand minder dan Peter Paul Rubens. Allemaal gemaakt van promomateriaal van het cultureel stadsfestival ‘Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert’. Op vertoon van je A-kaart krijg je een korting van 10%.

Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert

Over enkele weken eindigt het culturele stadsfestival ‘Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert’. Sinds de start op 1 juni maakten meer dan een half miljoen bezoekers kennis met de culturele nalatenschap van Rubens in Antwerpen. Een geslaagd festival, maar wat gebeurt er met al het promotiemateriaal dat voor dit festival werd gemaakt?


Een duurzaam, barok souvenir

Het promomateriaal werd opgestuurd naar ‘Binnenste Buiten’, een Antwerpse organisatie die sociaal tewerkgestelden opleidt (zogenaamde artikel 60). In het naaiatelier geven ze oude stoffen een nieuw leven.

Voor de eindejaarscollectie lieten ze zich inspireren door Rubens. Ze verwerkten de banners en vlaggen van het barokfestival tot pennenzakken, rugzakken, shoppingtassen en zitzakken. Deze originele en duurzame cadeaus zijn vanaf 7 december te koop in de stadswinkel, het Rubenshuis en Bar Barok. Zo krijgt het barokfestival ook na het evenement een tweede leven. 


Met je A-kaart

Wil je graag iemand (of jezelf) een Rubens cadeau geven? A-kaarthouders krijgen op vertoon van hun kaart 10% korting op de aankoop van een product.

Prijs per product voor A-kaarthouders: 

  • Zitzak
    • Met vulling: 72 euro in plaats van 80 euro
    • Zonder vulling: 36 euro in plaats van 40 euro
  • Pennenzak: 7,20 euro in plaats van 8 euro
  • Schoudertas:45 euro in plaats van 50 euro
  • Shoppingtas: 10,8 euro in plaats van 12 euro
  • Rugzak: 31,5 euro in plaats van 35 euro

De barokke producten zijn te koop in de stadswinkel, de museumshop van het Rubenshuis, en Bar Barok. Deze eindejaarscollectie is uniek en beperkt in oplage. De korting geldt tot 31/01/2019 en zolang de voorraad strekt. 

 

Meer info

Stadswinkel
Grote Markt 11-13
Maandag tot zondag 10 tot 17 uur

Rubenshuis
Wapper 9-11
Dinsdag tot zondag 10 tot 17 uur

Bar Barok
Nationalestraat 45
Dinsdag tot zondag 10.30 uur tot  18.30 uur, nog t/m 13 januari 2019

Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert
Nog tot januari 2019. Mis het niet!
www.antwerpenbarok2018.be.  

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!