Antwerpse Sportweken met fikse korting!

Sportkriebels voor de zomer? Schrijf je kind dan nog vlug in voor een van de Antwerpse Sportweken. Samen spelen, plezier maken, concentratie, taktiek. Alles komt aan bod! Met je A-kaart met kansentarief geniet je bovendien van een extra korting van 80 % op het inschrijvingsgeld.

 

De zomervakantie komt eraan, tijd dus voor de Antwerpse Sportweken. Kies voor jouw kind nog de leukste sportweek in juli en augustus. Gym, zaalvoetbal, speelprikkels of kleutercircus?  Er zijn ook enkele inclusieweken opgenomen, een sportweek waar ook kinderen met een lichte, matige of ernstige mentale handicap en kinderen met leerstoornissen aan kunnen deelnemen.

Voor heel wat sportweken kan je nog inschrijven. Bekijk het online aanbod en schrijf je kind nog in.

 

Inschrijven

Zoek de sportweek van je voorkeur op en schrijf online in via deze website. (telefonisch of via e-mail inschrijven is niet mogelijk).

Tip: ga op zoek naar een activiteit op uw maat door één of meerdere item(s) in te voeren. Zo kan je in het veld ‘periode’ zomer 2019 aanduiden en op ‘zoeken’ klikken om het ganse aanbod van de zomervakantie te krijgen. Je kan meerdere velden invullen om uw zoekopdracht meer gericht te maken.

  • Na het verzenden van een elektronisch inschrijvingsformulier wordt de inschrijving verwerkt. Er wordt dan ook gekeken of op de A-kaart van je kind het kansentarief actief staat. Na betaling van de factuur, is de inschrijving definitief. Voldoet de inschrijving niet aan de voorwaarden van de activiteit, dan contacteert een van onze medewerkers jou.
  • Krijg je de melding dat online inschrijven niet meer mogelijk is, neem dan contact op met Buurtsport. Twee weken voor het begin van elk kamp kan er niet meer worden ingeschreven via de website, maar dan lopen de mogelijke inschrijvingen enkel via de balie. De balie-inschrijvingen starten op 15 juni (voor de Sportweken van week 1) en eindigen op 14 augustus (voor de Sportweken van week 9). Elke balie-inschrijving wordt onmiddellijk betaald via bancontact, er wordt geen cash geld aanvaard. Je kan inschrijven bij Buurtsport, Parkloods, Park Spoor Noord (Damplein 31, 2060 Antwerpen): van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 16 uur.
  • De middagpauze is onder begeleiding van de monitoren. De deelnemers zorgen elke dag zelf voor een lunchpakket en drank (tenzij anders vermeld). Alle deelnemers blijven tijdens de middagpauze op de sportweek.
  • De activiteit start telkens om 9 uur en eindigt om 16 uur (tenzij anders vermeld). De voorbewaking start om 8 en eindigt om 17 uur (tenzij anders vermeld). Wij dringen er op aan om de kinderen tijdig op te halen.


 

Meer informatie

Sporting A
tel. 03 338 97 44
sportweken.sportstad@stad.antwerpen.be

Algemene informatie over de Antwerpse Sportweken vind je hier

 

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!