Beleef met twee: Soirée decolletée!

De Roma opent het concertseizoen met de succesvoorstelling 'Soirée Decolletée | Vrouwen zingen Drs. P'. Een avond vol heerlijk absurde liedjes, door vier prachtige vrouwenstemmen. Met een A-kaartbon op de teller, maak je kans op 2 stoeltjes voor dit heerlijk concert.

Eerbetoon aan Drs.P.

Honderd jaar geleden kwam Heinz Polzer ter wereld. De naam van deze Nederlander zegt je misschien niet zo veel, maar zijn alter ego Drs. P doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Als liedjesschrijver scoorde hij sinds de jaren 70 met zijn piano en heerlijk absurde liederen. In 1996 zette hij abrupt een punt achter zijn optredens, in 2015 overleed hij. Toch blijven zijn taalkundige meesterwerkjes op muziek onsterfelijk, ook in Vlaanderen.

En dat bewijzen rasmuzikanten Jan De Smet en Jean Blaute met de tributevoorstelling Soiréé Deocolletée: Vrouwen zingen Drs. P., die hen in 2017 al eens langs een reeks uitverkochte zalen bracht. Op het podium nodigen Jan en Jean dit keer vier prachtige vrouwenstemmen uit: Maaike Cafmeyer, Ineke Nijsen, Fay Lovsky en Nele Paelinck. Muzikaal krijgen ze verder versterking van Stoy Stoffelen en Wouter Berlaen.

Verwacht je op vrijdag 13 september in De Roma aan een eerbetoon met weelde en feestgedruis, onverwachte plotwendingen en ondeugende intermezzo’s.
 

Kom de vernieuwde foyer ontdekken

Deze gezellige muzikale avond is ook de perfecte concertopener van het nieuwe seizoen van De Roma, waar de foyers een volledige make-over kregen. Blikvangers zijn de nieuwe bars in de foyers beneden en boven, die naast bijzonder stijlvol ook veel praktischer zijn voor vrijwilligers én publiek. Betalen doe je nu rechtstreeks aan de toog, eenvoudig én snel met je bankkaart.

Met je A-kaart

Met een A-kaartbon op de teller, maak je kans op een van de duotickets die we voor dit concert op vrijdag 13 september hebben klaarliggen.

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN. DE WINNAARS ONTVINGEN ONDERTUSSEN EEN E-MAIL. 

Niet gewonnen? Uiteraard kan je aan de ticketbalie of aan de kassa nog een A-kaartbon inruilen voor 2 euro korting op je ticket.

 

Meer info

Soirée Decolletée | Vrouwen zingen Drs. P

  • vrij 13/9 om 20 uur
  • De Roma, Turnhoutsebaan 286, Borgerhout
  • www.deroma.be
  • 20 euro | 18 euro ​
Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!